Kız arkadaşım için hangi kolyeyi alsam?
Kutup yıldızı kolye
Kar tanesi kolye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız arkadaşım için hangi kolyeyi alsam?
Kar tanesi alma. Kar tanesi kocaman duruyor, sevgiliye buket çiçek almak yerine çelenk yaptırmışsın gibi, o mantık. Aşırı kaba duruyor. Kar tanesini daha küçük seviyorum, çok daha zarif ve kaliteli görünüyor. Kutup yıldızı olan kolye ince, gösterişli ve zarif. Zinciri 22 ayar görünümünde mi onu sorun bence. Eğer 22 ayar görünümündeyse ve sevgilin turuncu altın rengi görünüşlü takılar takmıyorsa alma. Ben de 22 ayar görünümünü kolyelerde hiç sevmem, ucuzlatıyor kolyeyi (bence). Eğer ki 14 ayar görünümünde ise düşünmeden al derim. Kolye inanılmaz zarif
O kar tanesinden benim de alasım vardı. Görmeden kutup yıldızı kolyeyi işaretledim. Kar tanesi diyorum.
Normalde kutup yıldızı daha çok seviyorum ama onda bir model var. Onda çok güzel duruyor. Onun harici değll. O da bu değil.
Kar tanesi olan kolyeden var benim severek takıyorum yalnız favorim şu

Kutup yıldızlı olanı al bence daha iyi görünüyor ama ikisi de güzel istediğini alabilirsin. ama birincisi daha şık ve güzel yani zarif görünüyor bence. ikincisi kaba geldi biraz
Cevap
18Cevap
İki kolye de gayet şık ve zarif. Bu dönemlerde 1 numaralı kolyeler daha sık tercih ediliyor o yüzden beğenme olasılığı yüksek duruyor. 2 numara biraz demode kaldı sanki
İki kolye de çok şık ve güzel. İkinci kolye artık herkeste var olan bir model alacağınız kişinin tercihine bağlı olarak ikinci de olabilir
Kusura bakma ama bence ikisi de kötü🥺 Bunlar bijuteri falan mı yoksa gümüş tarzında mı metaryeli ne? Öyleyse ben çok daha güzel kolyeler önerebilirim.
Bence ikisi de ucuz ve basit duruyor, ben olsam böyle bir kolye istemezdim açıkçası. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz🥺
Yanlislikla kar tanesini işaretledim 😀 biraz klişe gibi 🤔 belki kutup yıldızı olabilir. Şimdiden güle güle kullansın
Birini seçtim ama bunu alacak kız arkadaşım yok ki...
Bana al sorun yok😅
Alıyım canın sağolsun ya 😁
🤣👍🏻
Ikiside hoş benim tercihim kutup yıldızı olurdu
Karlı olan romantik zarif ancak klasik model artık.
Ama kutup yıldızını alır bir de sen benim yorungemsin diye not yazarsan ben aşık olurum o adama net o kızda etkilenir
Ama senin kar taneli attığın zaten kabaymis. Kar tanesi alcam ille de diyorsan onun zarif minikleri var ondan al ama kutup yıldızı farklı ve imalidir tercihinin o olmasını öneririm
Kar tanesi güzel ama bir tık daha küçük olsaymış keşke
Kar tanesi herkeste var artık kutup yıldızı daha güzel görünüyor.
Kesinlikle kar tanesi.
Standartın dışına çıkmak istiyorum.
Kutup yıldızı olan hoş duruyor. Ben olsam onu tercih ederdim. Mutluluklar ✨
Değişik tonu boyundaki duruşu ince kar kristalleri gibi doyumsuz bir görüntü oluşturuyor.
Ah yaa ikiside bir birinden güzel ve zarif özellikle 1 numara çok güzel..
Kar tanesi kolye daha güzel ayrıca güzel de bir not yazdır muhteşem olur.
Bunlar herkesin taktığı ya da önceden takmış olduğu modeller daha farklı bir şeyler bulmalısın yani kötü 🫤
Sağda ki bende var. Çok beğeniyorum. Bence kar tanesini almalısın.
İkisi de kötü Başka model yok mu
kutup yıldızı tercih et.
Kar tanesi çok basit duruyor.
Kutup yıldızı daha iyi
Kutup yıldızı çok hoş
Kar tanesi bence
Kar tanesi daha gösterişli duruyor
Kutup yıldızı ❤️
kutup yıldızı hoş duruyor
kar tanesi bi tık önde
Kutup yıldızı
Kar kolyesi dedim çok güzel duruyor bence