Güncellemeler
+1 yıl
Herkese teşekkür ederim. Soruyu açtıktan 30 dk sonra Samsonite bir çanta 300 TL indirime girmiş onu aldım hemen.
www.amazon.com.tr/.../ref=ox_sc_act_title_1
Laptop bölmeli bir sırt çantası için önerileriniz var mı?
Bu özelliklerde bir süredir bakıyorum ama düzgün bir şey bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Monster çanta olabilir
Valla soruyu açtım 30 dk sonra Samsonite çanta indirime girmiş fiyatı 1200 den 1500 e yükselmişti birden 999 e düşmüş aldım :D
Bugün şanslı günündesin abi :D hayırlı olsun
eyvallah kardeşim evet öyle oldu :D
Sana tek bir önerim var
ya yürü git :D
Bir çantan bile yokk
Bul güzel bir tane olsun :D
Beğendiğin mi var 🙄
Yoo beğendim ama verdikleri çanta 14 inç laptop için çıktı iade etmek zorunda kaldım :D 16 inç laptopa 14 inç çanta mı verilir :O
Benim önerdiklerimi almadın..
güzel öneriler de bulunmamışsın demek ki :o
Hadi ordann yalancı
çok ayıp ne yalanımı gördün :o
Kanka monster çanta tavsiye ederim. Arkadaşım kullanıyor aşırı memnun.
Bro 15 dk önce aldım :D fiyatı 500 TL düşünce :D
Hayırlı olsun. Samsonite almışsın daha ne olsun 😎
Eyvallah bro baktım araştırdım düzgün korumalı çok çanta yok Thule güzel sağlam bir marka bir de bu 21000 TL verdim bilgisayara :D çantası sağlam olsun öyle güzelim Asus bilgisayarı mahvettim
Hayırlı olsun bro senın işinin olmazsa olmazı. Kesin omuzdan askılı çanta kullanıyordun 🥺
Basıma geldı macbook dusurdum o sekılde de bir cacık olmadı 😂
aynen öyle bro bir metal bağlantılı askının ucu çıktı dediğin gibi yere vurdu işte benimkine oldu kasası yamuldu delindi :D o yüzden sırt çantalı model baktım özellikle
En iyisini yapmışsın. Laptop harici ıvır zıvır falan koyarsın. Sırt çantası baya kullanışlı oluyor
Aynen bro o ıvır zıvırdan çok var maalesef :D her cihazın farklı kablosu var multimetre vs belki onları da çantaya atarım
Kontrol kalemi , ince uçlu tornavida seti , akım ölçme aleti avometre mı ne o. Ooo koyulacak cok sey var bro 😂
klemens tornavidası daha kablo pabucu vs :D filan da ona muhtemelen ayrı bir alet çantası yapacağım :D bu arada yorumu yazıp göndere basmamışım her zaman ki gibi harikayım :D
Sırt çantası sırta zararlı vazgeç bu sevdadan 😀
öbür laptop çantası askısı çıktı bilgisayarım öyle yere düştü mahvoldu yeni bilgisayar aldım riske atamam :D
Bi laptop askisina sahip cikamiyorsun 😀
çantanın şekli ve doğası gereği olan bir durum benlik bir şey değil getirtme beni oraya dua et star wars hayranıyım :D
😀😀 tamam oyle olsun hadii 😀
sağol çok naziksin :D
Prenses olmak ruhumuzda var iste 😀
demek ki :D
Samsonite.
Evet cok pahali ama omurluk.
Samsonite'in baktım IT 2.0 diye 1200 TL'ydi ama bir tanesi aldım 2 ay olmadan dikişleri söküldü deyince caydım
Tamirini dilan ustlenirler aslinda. Boynere baktin mi? Orada da oluyor birseyler
Suraya da bakar misin?
www.kaft.com/sirt-canta
Boynerden daha doğrusu morhipodan National Geography nin ayakkabısını aldım leş gibi ürün göndermişler hem kullanılmış hem de ayıplı ürün gönderdiler bir de üstüne 15 günlük iade süreci dolsun diye kırk takla attılar ürünü iade almamak için
Mumkundur.
Linke baktin mi?
Baktım da o tarz çantalar olmaz iş için kullanacağım. Samsonite demiştim 1200 TL ydi 999 TL olmuş :D hemen onu aldım şimdi
: )
burada tamirini ustleniyor mu samsonite? Amazon oldugu icin..
üstleniyordur
Guzel o halde 👍 iyi gunlerde kullan 😇🙏
teşekkür edeirm
Klasik Adidas kullanıyorum ben
valla Samsonite aldım :D bakalım nasıl çıkacak
Hic kullanmadim
Affiliate Marketing?