evet galiba fakirim ama beni kendime yalnız hissettirmeyin dfghfg

evet galiba fakirim ama beni kendime yalnız hissettirmeyin dfghfg
Sanmiyorum hastalikta olabilir. Ben merdiven sayarım hesap yaparım telefon numaralarını araba plakalarını ezberlerim. Nereden nere kaç kilometre hangi araba kaç litre yakar o köye kaç para eder vs vs. Yani rakamlarla olan herşeyi anında formüle edip hesap yaparım elimde değil. Sadece tarihleri hatirlamam
Öğrenci evinde kızlarla bir miktar belirler birimiz hesap makinesini açar aldığımız her şeyi hesaplardık o geldi aklıma😂
Şimdi Allah'tan matematiğim iyi değilde hesap yapmıyorum yoksa bin kere hesaplardım ben de 😂
Cevap
20Cevap
Hayır değilsin :D zaten bu ülkede kim fiyat hesabı yapmadan alışveriş yapıyor ki yani herkes elinde sonunda ay sonunu hesaplar mutlaka bunun için aşırı zengin olmanız lazım ama zenginler bile para hesabı yapar zaten o şekilde zengin olmuştur kimse parasını düşünmeden harcayarak yaşayamaz.
fakiriiiiz :D hüğ
:D sdfsdf gönlümüz zengin yeter bence
Fas fakir hep de fak fakir 😄
Ben en son ne zaman paranın hesabını yaptim kim bilir 😃 kredi kartımı biri çaktırmadan kullansa haberim olmaz nereye ne kadar harcadım bilmiyorum maaş yatınca otomatik çekiyor nede olsa 😊
En zengin ben miyim bilmem ama çok maas aldığım söylenemez klasik çalışan maaşı alıyorum 2900 frank ve en büyük avantajım çalıştığım yer kiramı elektriğini ve suyumu ödüyor ☺ en az 1800 frank tasarruf sağlıyor ondan dolayı rahatım
O hesabı bende yapıyorum, fakirlikle pek bir ilgisi yok aslında, neyle karşılaşacağımızı bilmek istiyoruz
dimii :D
Ben de hesaplarım aldıklarım yanımda bulunan tutarı geçiyorsa bırakırım diye :D
Daha elime alışveriş arabasını alamadan girer girmez cebimden 500 lira eksiliyor.
B2n fakir sen fakir bu zenginler nerde 😅😂😂
Ağlamak bile parayla pis fakirlere 😂
Hayır ablam değilsin sadece türkiyede yaşıyorsun xd
hayır fakir değilsin toplum olarak fakfakir yapıldık
Türkiyede iki yıldır normal aktivite 😂😂
İmdatt
Ben de fakirim hesabımı hep yaparım
gardaşım :D
Merak etme hiç yalnız değilsin 😅😅
O konuda yalnız değilsin tatlım 😊
Bende öyleyim valla, hatta yapamıyorum da matematik cort bizde, ama neyse ki bugüne kadar pek sorun yaşamadık.
Onde gidenisin. Hangi kartta ne kadar var diye de düşünüyor musun
Evet para olsa dusunur musun
Bence herkes yapar bunu 😅
Yalnız değilsin hepimiz yapıyoruz
Onu bende yapıyorum 😄 cici bebe al çok güzel 😄
Kazanmanın iyi bir yolunu sana teklif edebilirim aslında günlük 2saatini bana ver sana kazandirayim
Fakirimmm fakirrr AĞğğĞğĞ
Matematiği sevıyorsun sen
Nerden anladım ama
Üzülme artık herkes fakir..
züğürt tesellisi işte :))
Ben cebimdeki bozuk paraları tekrar sayıyorum 😎
Bu fakirlik değil geçim
bu ekonomide bu gayet normal
Değilsin mecburuz
Evet.
Hemde fasfakir 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?