Evet KScanlar dökülün bakalım sırf sevgilinize hediye almak için kredi çeker misiniz?

Evet KScanlar dökülün bakalım sırf sevgilinize hediye almak için kredi çeker misiniz?

Hayır sevgilime hediye almak için kredi çekmem tabi ki de krediyi zaten çekmeyi düşünmem hiç bir konuda ancak çok çok zorda kalırsam olabilir. bunun dışında hediye zaten ne kadar pahalı olabilir ki? yani o kadar param olur benim gidip de ev veya araba alacak durumum zaten olmaz. yani hediye dediğin zaten parası ile değil anlamı ile ön plana çıkmalıdır bu yüzden de ben hediye alırken fiyatına bakmam. kredi de çekmem yani eşim olsa da yapmazdım. bunun için zaten konuşuruz yani bir şey alınacaksa o hediye olmaz zaten içimden gelir alırım. yani özel gün olmasını beklemem
Hayır, sevgilime hediye almak için kredi çekmezdim. Kredi çekmek, gelecekte ödenecek faizler nedeniyle ekonomik sorunlara neden olabilir ve benim için uygun bir finansal seçenek değildir. Sevgilime hediye almak istiyorsam, öncelikle kendi bütçeme uygun bir hediye seçerim ve gerekiyorsa hediye için bir tasarruf planı yaparım. Ayrıca, sevgilim benim için maddi kaynaklarımın ötesinde bir değere sahip olduğu için, ona verdiğim hediyenin fiyatı benim için her zaman ikincil bir öneme sahiptir.
Hayır, sevgilime hediye almak için kredi çekmeyi doğru bulmam. Kredi çekmek, geri ödeme sürecinde finansal sıkıntılar yaşayabileceğimiz bir yük oluşturabilir ve uzun vadede daha fazla maliyet getirebilir. Sevgilime hediye almak istiyorsam, bütçeme uygun bir hediye seçmeyi veya daha ekonomik yollarla sevgimi ifade etmeyi tercih ederim.
Cevap
39Cevap
Hayır tabiki bu aşk veya sevgi değil bildiğin kerizlik durumun yoksa alma kardeşim sevgini bir hediye belirleyecekse olmaz olsun öyle aşk bir gül bile alsan mutlu olmalı karşı taraf
Çekmem 😂çok gereksiz bı davranış bence gücü neye yetiyorsa o sevdigini çokça dile getirsin krediye gerek yok 😂
Hiçbir zaman krediye basvurmadm İnşallah zorunda kalmam
sevgiliye hediye fazla abartılmamalı kredi çekmezdim ama minik hediyede almazdım
Hayır öyle bir şey kesinlikle yapmam yani kredi çekecek kadar pahalı bir hediye almam
Nasıl bir hediye bu kredi çektirecek kadar :D
Hayır, kredi çekmem. Bir borca girmem.
Ki gerek yok.
Alacağım hediye 50 bin TL'yi geçiyorsa çekerim ama sanmam 😂
Çekmek istesemde kredi vermezler kara listelerde ismim
Hayır tabii ki ben kendim için bile kredi çekmiyorum 😂
hayir kredi değil ama fazla bir harcamaya kaçmıştım. Değmez ama.
Hiç kimseye o kadar değer yüklemem. Maddi olarak
Sevgim neyine yetmiyor ki
Param yoksa almam kredi de çekmem
Ama üzümlü kek yaparım 🤣🤣
Saçmalık, böyle biriyle beraberliğimi sorgularım
Yok artık çekmem tabiki 😃
olmayan parayla kımseye hedıye almam calısır kazanır oyle alırım
Pek maddi olarak problemim yok ama olsaydı yinede kredi cekmezdim bir hediye için
Ben almam. Hayatta gelip geçici biri için kendimi zor bir duruma sokmam.
Sevgilin var mı ya da oldumu hiç
Bana bir şans verirmisin
Asla ve asla çekmem 🥴
cekmezdim ama calişrdım
Kimseye hediye almam, hediye de kabul etmem.
canımsın olsaydım elbette.
Hayır tabi ki, bunun içinde kredi çekilmez.
Niye çekeyim mal mıyım awk karım olsa bile çekmem.
Bütçemi zorlanayacak bir hediye alırım 😃
Yaparım çok seversem bu basit kalır
Çekmemde istemem de
Kredi çekip hediye alacak kadar kafayı yemedim
Hayır bu enaylik nede olsa deymicek
Hayır, kredi kartı limitim yeter bence.
Çekerim tabi ki yapmadığınız şeyler değil
Çok ciddiyim Hatta borcu bitmeden ayrıldım bile oldu Aynen Hani taksitli telefon alırsın daha borcu bitmeden camı kırılır ya onun gibi
Hayatta yapmam öyle bir şey
beyin özürülüşüğü bece
Çekmeden alırım 🙏
Eşim için evet ama sevgilime hayır
Hayir cekmem
Çekmem ne gerek var
Asla yapmam
Hayır
Duruma bağlı
hayıt
Hayirr
Yok daha neler