Merhabaa 🌸
Bugün bir arkadaşımdan aldım, tek bir gül için çok zahmet çekmedin mi yaa dedim teşekkürümü ettim tabi sonuçta beni düşünmüş 🌸 ama işte insan bir demet gül bekliyor da neyse.. 😂

Merhabaa 🌸
Bugün bir arkadaşımdan aldım, tek bir gül için çok zahmet çekmedin mi yaa dedim teşekkürümü ettim tabi sonuçta beni düşünmüş 🌸 ama işte insan bir demet gül bekliyor da neyse.. 😂

Öyle deme çiçekler çok pahalı.
En son kep törenimde babamdan çiçek aldım ki ona da önce çok kızdım ama adam işinden çıkıp şehir dışından yetişti gelirken de düşünmüş almış diye ses çıkarmadım.
Hediye olarak çiçek alınmasına kesinlikle çok karşıyım ve bu beni mutlu etmiyor. Çiçeklerin ölmesi için para verilince bana hediye gibi gelmiyor.

Çiçeği dün aldım 😄 Görücüm getirmiş😂 Ancak ben 1 kilo zeytin alınmasından yanayım. Çiçeğe karşıyım 😃
Gizli bir hanımefendi'den ufak ve solmaya yakın bir gül almıştım. Böyle peçeteye'de dudağına sürdüğü rujla yazıp görmem için kenara bırakmıştı. Değişik bir duyguydu. Kendisini hiç görmedim, ama sayende hatırlamış oldum.😊
Şahsıma çiçek alınmadığını fark ettim soruyu görünce.
Çok kişiye çokça aldım.
Biz nite pembeli olmuşuz, teşekkür ederim yiğidim :)
Cevap
18Cevap
2 sene önce almıştım, sevdiğim adamdan. Eminonunde ne kadar güzel çiçekçi varsa hepsini bir araya toplamıştı sanki kocamandı 😂 eve bile goturememistim annem görür diye. Hayatımda en mutlu olduğum anlardan biriydi.
Geçen sene doğum günüm için tatlı bir cimcime (kuzum olur kendileri) çiçekli gömlek hediye etmişti sayılır mı bilmem 😊 o gün olduğu gibi bugün de gülümsetti beni 😊
Ne çiçek alırım nede birisinin bana almasını isterim. Buna vereceğimi gider lahmacun yeriz bı güzel dürüm hazırlarım elimle yediririm
Dün bir kız arkadaşım hediye etti. 😁 Çiçekçi görmüş, sana aldım dedi. Odamda kitaplarımın arasına koydum.
Çiçeği dalında sevdiğim için buket ile gelen çiçek beni mutlu etmiyor. Çiçek ağaç fidanı hediye edilmesi beni daha çok mutlu eder
Baya oldu 2 yıl önce iş arkadaşlarımdan terfi tebriği olarak baya çiçek gelmişti. Meğer başka bir tuzakmış o terfi ama arkadaşlarımın bi suçu yok
Buğün kendime bir buket gül aldım beyaz ve kırmızı güller 🌹 Görür görmez bu benim olmalı dedim.
kimseden çiçek almadım henüz
çiçek vereceğim kişi de hiç olmadı
Hiç kimseden. Annem ve ablam hariç kimseye de vermedim :)
Annemden yemek yerken maydonoz istemiştim sayılıyor mu?
En son 5 yıl önce benden hoşlanan bı çocuktan almıştım
Hiç çiçeğim olmadı 😒
Sen zaten kendin çiçek gibisin maşallah 🌸
Yiahh yirimm❤️
Kimseden almadım çiçek 🤭
Yeni işim için arkadaşlarım göndermişler
Öğretmenler gününde abimden aldım
Bizde zamanında verdik birisine değmedi
43 yaşındayım kimseden almadım
3-4 sene önce doğum gününde alınmıştı.
Birkaç gün önce babamdannn
Çiçek hiç almadım ama çok hediye ettim