Sevdiğim kıza Elbise almak çok mu riskli olur?
takılar - evcil hayvanlar - çiçekler- vs vs bir çok şey aldım alacak bişi kalmadı.
takılar - evcil hayvanlar - çiçekler- vs vs bir çok şey aldım alacak bişi kalmadı.
neden hediye edilmesin. riskli bir yönüde yok. elbise sevgilinin bedeninde çok çekici durmayacak şekilde güzel bir model olursa ve sevgilin de severek beğenerek giyebileceği bir model olursa daha çok anlamlı olur
kanka eğer etek boyu falan dikkat ediyosan kendi üstüne tutup ta boy tahmini yapmaya kalkma yolda giderken kısalıyo o meretler
Dikkate alınacak bir detay eyv. :)
cok begenir kesin, ben olsam cok dusunceli derdim mesela, iyi yapmissin guzel bir hediye paketine koy ve ver kiza
olumlu düşüncelerden biri daha ama şöyle bir durum ortaya çıakrsa elbise sana 1-2 beden bol gelirse ya da dar gelirse, ya da hiç hoşlanmadıgın bir model olursa tepkin ne olurdu?
cok ciddi bir tepki vermezdim, ama hos olmazdi, yani ben bunu bir aksilik diye kabullenirdim, cunku beni dusunmus olman yeterli aslinda, ama hediye alacaksanda onun sevdigi modellerden al, ya da bedenini ogrren, sevgiline sormak zorunda degilsiniki, bir arkadasina soyle ya da onunla birsey begenin,.
bedenini ögrenmek kolay dediginiz gibi arkadaşlarına ya da kardeşine sorabilirim. sıkıntı M yazıyor S çıkıyor ya da üzerinde yazan beden tam tutmuyor. bu gibi sorunları siz daha iyi bilirsiniz.
evet ya oda var, elbiseye gore degisir o cnm.. Kiz kardesleri denesin, tabi ayni beden giyiyorlarsa ya da illaki elbise almak zorundaa degilsin, SIKINTISI olmasin sonra, kislik guzel bir kazak al, ya da onun sevdigi bir supriz yasayacaginiz bir sey olsun benim fikrime gore, bir ani olarak kalir..:)
sıkıntı şu ki bir çok hedye aldım. güzel bir kazakta fena fikir degil beresi atkısı falan güzel bir kombinle gideri olurmu hediyenin :D. hediyeler küçük ya da büyük süprizlerle verilmelidir zaten.
rica ederim daha kararsızım vakit var :) Kilo aldım falan dedi konuşurken farklı bir hediyeye yönelebilirim belki.
Yo bedenini biliyosan al tabi. bir sorun olursa degistirir
Beden olayı bayan kıyafetlerinde çok degişkenlik gösteriyor diye biliyorum. Gider degiştirir diyorsunda o biraz zor :) farklı bir şehirden alıcam.
Cevap
1Cevap
Edilir tabiki :) ben cok hediye aldim erkek arkadasimdan taki falan. Ama elbise alsada cok hosuma giderdi hani :)
buradan erkek arkadaşına sesleniyorum :D Kızım sana söylüyorum gelin sen anla
çanta al riske girme :D
onu yaptım :D
olabilir neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar