Ev ve mutfak dekorasyonu üzerine hizmet veren en iyi ev dekorasyon siteleri hangileri arkadaşlar? Yerli değil yabancı ağırlıklı ürünleri ağırlıkta nereden bulabilirim? Dekorasyon siteleri hakkında yardımcı olur musunuz? ev dekorasyonu
Ev dekorasyonu konusunda doğru eşyaları bulmak yorucu bir süreç maalesef :/ Ancak bu noktada dekorasyon siteleri imdadımıza yetişiyor.
Ev Dekorasyon Siteleri
- Koçtaşev dekorasyonu ürünleri noktasında gerçekten çok iyi. Aksesuar olarak bu sitede çok hoş ve uygun şeyler var.
- Mudo da ev dekorasyon alışveriş siteleri arasında oldukça iddialı bir konumda yer alıyor.
- Ikeadekorasyon siteleri arasında ayrı bir yere ait. Ev aksesuar siteleri sıralamasında belki de en başta yer alması gereken site İkea’dır. İkea’nın en büyük artılarından biri de alınan ürünün Türkiye genelindeki İkea mağazalarından da teslim alınabiliyor olmasıdır.
- Tekzen sahip olduğu ürün çeşitliliğiyle ev dekorasyonu konusunda oldukça iddialı. Ayrıca dizayn olarak bakıldığında da bana göre en güzel ev dekorasyon siteleri arasında yer almaktadır.
Bu bahsettiğin siteleri biliyorum ama dediğim sitedeki ürünler çok farklı. özellikle seletti sadece bunlarda var. seletti şahane bir markadır fuarda görmüştüm bir defa tabaklarını çok beğenmiştim.
Seletti'nin fiyatları biraz yüksek oluyor sanırım. Eğer aradığın şey tabak-çanak ise, Bernardo'dan şaşma derim... En farklı ve şık modeller Bernardo'da oluyor. Hem set olarak alındığında fiyat daha uygun oluyor.
Bir zamanlar evlenme planları yaptığımda mutfak gereçleri için sadece Bernardo'ya bakardım. https://www.bernardo.com.tr/ Başka hiçbir yerde oradaki şıklığı ve zarafeti bulamıyorum. Birçok Alışveriş merkezinde bulunuyor şubeleri...
Evet, Seletti kaliteli ve farklı. Ama bence fiyatlar epey abartı. Ufacık bir porselen bile 150-200 lira.
Sadece çeyizlik değil ki. :) Orada çok güzel kahvaltı setleri falan var, siteye iyice bakarsan görürsün. Ayrıca mağazalarından da bakmanı tavsiye ederim.
Peki tam olarak aradığın ve ihtiyacın olan şey nedir? Yemek takımı mı, çay-kahve takımımı, ya da vs? Net olarak bir düşüncen varsa söyle, daha rahat tavsiyede bulunayım. :)
Türkiye’de niş denilebilecek bir alanda hizmet veriyorlar. Güzel güzel abajurlar, takılar, kıyafetler ve bakım ürünleri gibi… Lüks markaların fiyatlarıyla yarışan ürünleri var ama çoğunluğu el yapımı ya da tasarımcısının elinden çıkan özel ürünler. Çok özel bir hediye almak istiyorsanız uğranır ama kendinize bir şey alacaksanız bütçenizi bir daha gözden geçirmeniz gerekebilir.
dekoratif ev ürünleri satan web sitesi. sitede birçok ürün var 7/24 3d güvencesiyle satın alabileceğiniz web sitesinde ayrıca iletişim bölümünden destek alabilirsiniz üstelik 150 tl ve üzerindeki alışverişlerde kargo ücretsiz olarak alışveriş yapabilirsiniz. en iyi göze hitap eden dekoratif ürünler ve oyuncaklar bu web sitesinde.
Bunları biliyoruz. Hep aynı şeyler var. Farklı, tarz dekorasyon ürünleri bulabileceğim yerler arıyorum. Özellikler duvar dekoru olarak. Araştırıyorum. Bulunca paylaşacağım. Umarım :)
O zaman bizim buraya geleceksin antika eşya satan bir yer var acayip şeyler var 2, 3 bin lira verebilirim demişsin adam biraz kazıkçıdır ama ben seninle beraber gelirim, yardımcı olurum.
Alttaki yorumları yazmış olmasaydım yazardım yazmasına da herkesin ev adresimi açık olarak bilmesine gerek yok bence. Bu tarif edeceğim yer bizim evin yanı hemen ondan.
En İyi Cevaplar