eski sevgilime hediye olarak sweet, bere ve parfüm almıştım. arkadaşıma anlattım canım dedi. sizce kız olarak gerçekten bu kadar çok şey almam canım mı. o bana sadece kolye almıştı.
Güncellemeler
+1 yıl
canım olan yerler canım olucaktı yanlış olmuş
Güncellemeler
+1 yıl
argo kelime kabul etmiyo galiba
Eski sevgilime hediye olarak sweat, bere ve parfüm almıştım. Sizce abartı mı?
Eski sevgiline niye hediye alıyosun hemde o sadece kolye aldıysa sende ona göre bişey alsaydın bıraksaydın biraz çabalasaydı senin icin
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet haklısın ve son zamanlarda cinselliğe çok merak sarmıştı bundan sonra cinsellikle ilgilenmiceksen yanıma gelme demişti. Ondan bikaç gün sonrada hadi ordan çektim.
Amacı sadece seni kullanmakmış demekki gerçekten seven böyle yapmaz emin ol birdaha sana değer gösteren sana çaba gösteren kişileri hayatına almanı öneririm böyle kişiler sadece sana zarar verir
Kıymetini bilsin kanki iyi hediyeler tercih etmişsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende eski sevgilime saat parfüm değişik tarzda bir kupa güzelce hediye kutusuna koyup hediye etmiştim bir an o aklıma geldi hak ediyorsa sıkıntı yok etmiyorsa insanda birazcık pişmanlık yaratıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevgilin sonuçta yoldan geçen herhangi biri değil İçinden gelmiş almışsın böyle şeylerin hesabı yapılmamalı bence
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok hesabını yapmıyorum ama yani az da değil ondan sordum gerçekten enayi miyim diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haha ben olsam almam okadar bir hediye yeterdi biz kadınlar fazla fedakarız bence okadar fedakarlık yapma en azından bitince fazla üzülmezsin
Evt haklısınız teşekkür ederim :))
Eski sevgiline niye hediye alıyosun hemde o sadece kolye aldıysa sende ona göre bişey alsaydın bıraksaydın biraz çabalasaydı senin icin
Evet haklısın ve son zamanlarda cinselliğe çok merak sarmıştı bundan sonra cinsellikle ilgilenmiceksen yanıma gelme demişti. Ondan bikaç gün sonrada hadi ordan çektim.
s*ktiri çektim olucaktı
Amacı sadece seni kullanmakmış demekki gerçekten seven böyle yapmaz emin ol birdaha sana değer gösteren sana çaba gösteren kişileri hayatına almanı öneririm böyle kişiler sadece sana zarar verir
Evt aslında ilk başta çok masum iyi çocuktu ama son aylar iyice bozdu.
Kıymetini bilsin kanki iyi hediyeler tercih etmişsin
Bende eski sevgilime saat parfüm değişik tarzda bir kupa güzelce hediye kutusuna koyup hediye etmiştim bir an o aklıma geldi hak ediyorsa sıkıntı yok etmiyorsa insanda birazcık pişmanlık yaratıyor
Sevgilin sonuçta yoldan geçen herhangi biri değil
İçinden gelmiş almışsın böyle şeylerin hesabı yapılmamalı bence
yok hesabını yapmıyorum ama yani az da değil ondan sordum gerçekten enayi miyim diye
Hayır ya değilsin
teşekkürler :))
Gecmisi fazla kurcalamamak gerek, buyukluk sende kalsin
Sadece bir tamesi yeterliydi bence
Almasaydin git geri iste
Yani gayet normal bence sevdiğin için ona herşeyi almak istiyorsun😅ama fazlası zarar
haketmiyolar
Çok normal
evet
Bir tane daha makbul
enayisin yani