Sevgilin olmadıysa çiçek alınmaması normal zaten. Bana da hep sevgilim olunca alınmıştı. Başka kim alabilir ki? Birde baban düşünceli insansa alabiliyor benimki düşünceli değildir ama 1 kere falan almışlığı var kadınlar gününde. Ayrıca sana alınmadıysa sen kendine sipariş ver ya da git al insan önce kendi değerini bilip kendini sevmeli. Birgün sana da çiçeğini alacak çıkar. 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanim benim bazı erkekler göz boyamak için çiçek alır sadece, sonra da herkesin için de gururunu iki paralık ediyorlar, onurunu kırıyorlar, böyle erkeklerin aldığı çiçek de yerin dibine batsın, ayrıca çiçek dediğin nedir ki solup gidiyor.
Başkasının bize değer vermesiyle meziyetli bir kişi olmuyoruz , yine başkasının vermediği değerle eksilmiyoruz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani hayattaki tek amacın birinden çiçek almak mı? Kimsenin derdini küçümsemek haddim değil. Ama bu dert edilebilecek bir şey değil. Benim de hiç sevgilim olmadı ve çiçek almadım. Annemle babam 30 yıldır evliler. Annem de bir kez olsun çiçek almadı. Bunu dramatize etmene gerek yok. Bir gün ilişkin olduğunda sevgilin alır.
00 Yorumla
Sevdiğin birinden çiçek almak cidden güzel bir duygu. Hatta süpriz yapınca daha güzel bir duygu. Siz de kendi kendinize kendinizi mutlu edin. İlla karşı cinsden ya da başkasından bekleyecek değilsiniz ya 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
+1 yılBenim de hiç sevgilim olmadı hayatımda sadece bir erkekten çiçek aldım 🌸 onu da maalesef reddettim 😞
01 YorumlaAlırsın daha önünde uzun yıllar var. Ben keyfime göre kendime çiçek alıyorum cicekciden. Banada kimse almiyo çiçek böcek.
00 Yorumla
+1 yılEksiklik değil elbette. Ben birkaç kez çiçek alan biri olarak söylüyorum pekte bir numarası yok, olmasa da olur yani.
00 Yorumla
+1 yılBir kız vardı manitası yok ama varmış gibi takılıyor du kendine hediye çiçek meyve sepeti felan söylüyordu
00 Yorumla
+1 yılBende almadım. Ama bunu eksiklik olarak görmemeliyiz bence. Çünkü bana çiçek yerine yemek alsalar ben daha mutlu olurum.
00 Yorumla
+1 yılBende almadım hiç bir yerimde eksik değil ama yine de alsam fena olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen aldım mutlu oldum ekstra bir kültür falan katmadı büyütme yani bu kadar
13 Yorumla- +1 yıl
Helal sana
Cevap sahibi+1 yıl@Kurban1502 ne dedik şimdi
- +1 yıl
Çiçek almamak çokta büyütülecek bişey değil
Sen kendin için al bırak almayanlar utansın canım neden eksiklik olsun
00 YorumlaBenim gibi birisi karşına çıkarsa değil çicek nutella karnavalı bile alırsın
00 Yorumla
+1 yılBen normal arklarıma da çiçek aldım yaa üzülmeee alırlaree
00 YorumlaBen de almadım rte dışında djjşkl
00 Yorumla
+1 yılEksiklik değil alınca da sonu mutluluk olmuyor
00 Yorumla
+1 yılHayır çiçek alıp hayalleri yıkılan çok var
00 YorumlaÇiçek almayanlar utansın
00 Yorumla
+1 yılYa boş ver cicekleri zaten soluyor hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaz adresini göndereyim bu kadar basit bir şeyi kafana takma
00 YorumlaSen değil erkekler utansın
00 Yorumla
+1 yılee ben de kimsede çiçek almadım ejhfejhfhje
00 Yorumla
+1 yılKendi tektaşını da kendin al
00 YorumlaBizde derdimiz var sanıyoruz derde bak mq
00 Yorumla
+1 yılBiseksuel misin
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sorudan bunu mu çıkardın brovo sana
- +1 yıl
Karşı cinsten almadım dediğine göre ne çıkartayım😂