Ara sıra kendime çiçek alıyorum. Arkadaşlarım da egolu olduğumu söylemiyor. Ne alaka?

Ara sıra kendime çiçek alıyorum. Arkadaşlarım da egolu olduğumu söylemiyor. Ne alaka?

Canlı çiçek alırsa kendine mantıklı gelebilir lakin bir insan 2 gün içinde solacak şeylere neden para versin ki? Büyük ihtimal eş dostan gelmiş gibi davrandığını zannedip kendi mutsuzluklarıyla seni çekiştirmişlerdir. Kadınlar böyle yaratık. Anneler gününde anneme çikek aldım kız kardeşim kıskandı. Çiçek sevgi belirtisi, sevgiyi iletme göstergesi. Bir kadının kendine alacagı 50 bin liralık kolye ile bir erkeğin taktığı * uyduruk pırlantamsı yüzük arasında bile anlamsız koca bir anlam farkı var. Büyük ihtimalle küçük yaşlardan beri dayatılan evlilik baskısının veya beyne işlenen algının mutlu olma çabası gibi bir şey. Ne boş yaptım ama 😄
Amma boş yazmışsın. Vakit kaybı
Cevap
7Cevap
Avrupada yaṣayan birey olarak burdaki bütün kadınlar ve Erkekler vazolarındaki gercek çicekler 💐solmaya yakın yerine yenisini alınır bütün marketlerin önünde ve Benzin istasyonlarında taze çicekler hep oluyor Kendine çicek aldın diye egolu değil de değer verdiğin Kendinle mutlu olduğun biliniyor 🤗iyide yapıyorsun💐
Egonun başkalarına üstünlük taslayarak yapılmasına karşıyım ben. Kendimi mutlu etmek neden ego olsun ki 😅
Bence egolu değilsin aksine ilgiye ve sevgiye ihtiyacın var
Asla haklı falan değiller. Senin kendine verdiğin değeri, önemi ve öz güveni kıskanmışlar yüzde yüz eminim ki. Harika bir şey yapmışsın. Go girlll
Bence çok güzel😃
Gayet normal birsey yaptığın ne alakasi var egoyla
Hadsizler ben alabilir miyim sana çiçek
Çiçek çiçeğe nasıl çiçek alıyor 😅😅😅
Egolu olsan bu soruyu sormazdın
Hayır kendini sevmen ve ödüllendirmen çok güzel
Egoysa ego insan arada ihtiyaç duyuyor
Onun yerine zurna dürüm alsaydın
Aksine insan kendini şımartmalı..
değiller.
Değiller.
Yooo kıskanıyorlar