Az parada değil isim vermeden gitti çok riskli bir harcama 😂 (oğlak burcu analizi)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gönderecek kimse yok aslında varda o kadar ince düşünüp göndereceklerini sanmam çünkü şöyle özetleyebilirim etrafım kalabalık amaa boş zaten manitada yok gelmez be usta gönderen ben olurum ama hiç gönderilen kişi olmadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Böyle şeylerden çok korkarım. Ya tanıdığın biri ya da adresini bilen biri.
Başkasına gelmiştir veya adresini bir şekilde bilen birisi olabilir. başka açıklaması olamaz ya da adresini bilen birine sormuşlardır.
Belki de evinin yakınlarında, evini bilen birisi olabilir. Takip etmiş olma ihtimali de var bu arada.
Knk yanlış gelmiş başkasına yollamaya çalışmış şans eseri sana gelmiş yani adres karışmış demek istiyom sjdjsm
Isimim yaziyor soy isimle sorup verildi
Ay korktum şu an
Bi sapigimiz eksikti
Valla ya dikkat et
ben hep komplo teorisi üretirim:sevgilin telefonuna gps takip açılımı yapmış olabilir
salladım
Hiç kimsede adresin yok mu? Bence arkadaşlarının birinde var gibii
Yok arkadaşlarım yurtdışında ve evimi bile bilmiyorlar
Bilemedim..
Az parada değil isim vermeden gitti çok riskli bir harcama 😂 (oğlak burcu analizi)
Gönderecek kimse yok aslında varda o kadar ince düşünüp göndereceklerini sanmam çünkü şöyle özetleyebilirim etrafım kalabalık amaa boş zaten manitada yok gelmez be usta gönderen ben olurum ama hiç gönderilen kişi olmadım
usta sana sormamis ki niye bu kadar yukseldin ahshahsha
2 aglayak dedik onuda bozdun noldu yani sana cokmu gonderiyolar 😀
valla pardon ahshwhshaha yok gondermiyolar
Bana ver sevgilime gotureyim 😃 hergun cicek cicek diye deliriyor
Hocam. sen daha ne alacağıma. karar vermedin mi
Oha ulaşmış sana ❤️😍
Beğendin mi 🙂
Başkasını kekle
Kızım sen benim mesleği unuttun galiba. Seni gerçekten çok sevdiğimi her defasında söylüyorum. Seni çok seviyorum
Kabul ediyorsan tacizden sikayette bulunucam
Ben değilim kız ben değilim 😂
Öyle bişey yapmış olsaydım gerçekten şikayet eder miydin beni ya
Ben değilim kızım uğraştırma beni böyle şeylerle. Ben yapsam söylerim zaten sana
Bilemem acaba hatırla bi
Biri seni trollemistir
Arkadaşın da yollayabilir
Arkadaşından
arkadaşlarım yurtdışında ve evimi bile bilmiyorlar
Garip not falanda mı yok
Sadece benim ismim yaziyor ve Andromuma seklinde (gerçek ismim yazıyor)
Bilemedim şimdi
çokseeel
Takip etmiştir
Tanıdık biridir ya
Hayranin vardır