En son ne kadar harcama yaptınız?

Daha dün bir sürü harcama yaptım hatta o kadar harcama yaptım ki gelip üzüntüden soru bile sordum 😅 bir süre dışarı çıkmama kararı aldım iş haricinde 😂
Neler aldın
Cevap
54Cevap
En son hatırlamıyorum ama sanırım kıyafet almıştım online olarak. fiyatı da 500 civarı bir şeydi. bunun dışında birde her gün içtiğim sigara var en son da kahve ve sigara almıştım büfeye gidip.
Büyük mebla istiyorsaniz Karavan almak üzereyim
250bin civarı tutacak.
Onun haricinde motoru degistiricem.
Onun için kıyafet alıyorum.
20bin tuttu.
Kız geçmiş zaman eki ile sormus sen gelecek ile cevap veriyon osjfisjf
Soruyu soran değilde baskasinin cvep vermesi de başka bir şey olmuş
En son bugün 300 liraya 9 parça üst kıyafet giysi aldim sosyete pazarından çok güzel bence hepsi
Akşam markete 200 gitti doğru durust birseyde almadım hee öyle abur cubur.. paranın sadece adı kalmış ülkede
Gece iki arkadaş birlikteydik.
Toplam harcamam 1700 TL kadar oldu. Bir de arkadaşın kendi cebinden çıkanlar var o ayrı 😁
Trendyoldan 105 ₺ tuttu ama alışverişin devi pazartesi günü geliyor😂Çantalar pahalı diyordum cüzdanlar daha pahalıya ya🤦🏻♀️
Dünden beri sinirlerim aşırı derecede bozuk diş muayenesi için 150 TL verdim. Dişlerime çok önem veriyorum neden çürük var anlamadım
800 küsür harcadım torunlarıma çok seviyom onları.
700.000 TL (gerekliydi her evin çatısına çanak anten ve bağiımsız modem bağlattım
Bugün yaptım oğlum için.
150₺ harcadım bebek bezi ve ıslak mendil aldım.
Cok dillat etmedim ama kredi kartimde 8 bin tl den asagi dusmuyor
Ayakkabı aldım bugün toplam 11.800 tl tuttu pişman değilim
25bin TL PlayStation 5 aldım. Yakın bir zamanda da telefon alacağım bi 40 bin TL de ona gidecek
Dün 1.600 civarı harcadım. Tüm gün kız arkadaşımla beraberdim.
en son ağırlık seti aldıydım eve :D 500 600 falandı
İki kazak almıştım AVVA dan 900 TL harcamışım
21 bin tl harcadım bugün motor alıcam ön ödeme parası
Hatırlamıyorum ki galiba 1 su aldım hamama gitmiştim.
Daha yeni steam dan 1k lık oyun aldım. Tavsiye edilir indirim var kaçırmayın
Kotex gece pedi almıştım, paramı biriktiriyorum. Bozuk param da var günlük bozuk paraları biriktirip alışveriş yapacağım diğer biriktirdiğim paramla kendime telefon alacağım
En İyi Cevap