Alışveriş & Hediyeler Bu çay takımı çok mu sade? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Erkekler nasıl takım seversiniz? Güncellemeler+1 yıl Bunun sadesini ya da gold olmayan alacağım yine de teşekkürler Bu çay takımı çok mu sade? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Hayır normal bence 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bunun sarı yaldızsız hali var bende çok şık. Ki sen bu sarılığa rağmen mi sade buluyorsun 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bazıları böyle kristali oluyor ya o yüzden onlara göre çok mu sade? Çeyiz için dedim Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bardak çok şık ve kullanışlı kullanıyorum ama bence yaldızsız al. Makinaya atsan yarısı gidecek yarısı kalacak falan Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler ☺️ Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Sade mi?😳Yavrucum goldun neresi sade… Hiç modern değil tam arapvari… 3 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Elfler çay bardağı takımı yapsaydı herhalde bu olurdu😀 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben içindekini seviyorum. Bide o nasıl bardak la normal bardak iyidir 0 0 Yorumla
youngsailor Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Tam tersi epey şahşalı, ben daha sade şeylerden hoşlanırım 0 0 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Sanki soru ve görsel pek bir zıtveya sadelik kavramı şaşkınlık geçirmiş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiçbir zaman çeyizime almayacağım o çay takımları.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah almak zorunda kalmazsanız ya da size hediye olarak gelmez Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha iyilerini aldım canım , bunlar züccaciye ürünleri... Yorumla Soran +1 yıl İyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çay takımı mı daha parlak yoksa geleceğim mi 0 0 Yorumla
BoğaErkeği34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İçinde çay tutsun tamam düğüne gitmicekya 😂 0 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bence hiç de sade değil. 0 1 Yorumla kucuukomerfarukdk35 +1 yıl Çok süslü. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır normal bence
Bunun sarı yaldızsız hali var bende çok şık. Ki sen bu sarılığa rağmen mi sade buluyorsun
Hayır bazıları böyle kristali oluyor ya o yüzden onlara göre çok mu sade? Çeyiz için dedim
Bardak çok şık ve kullanışlı kullanıyorum ama bence yaldızsız al. Makinaya atsan yarısı gidecek yarısı kalacak falan
Anladım teşekkürler ☺️
Sade mi?😳Yavrucum goldun neresi sade… Hiç modern değil tam arapvari…
😂😂
Elfler çay bardağı takımı yapsaydı herhalde bu olurdu😀
Ben içindekini seviyorum. Bide o nasıl bardak la normal bardak iyidir
Tam tersi epey şahşalı, ben daha sade şeylerden hoşlanırım
Sanki soru ve görsel pek bir zıt
veya sadelik kavramı şaşkınlık geçirmiş
Hiçbir zaman çeyizime almayacağım o çay takımları..
İnşallah almak zorunda kalmazsanız ya da size hediye olarak gelmez
😂😂
Daha iyilerini aldım canım , bunlar züccaciye ürünleri...
İyi
😂😂
malum partili çay takımı
Çay takımı mı daha parlak yoksa geleceğim mi
Gold olmazsa bence güzel
ben kupayla içtiğim için
Beğenmedim bı garip
İçinde çay tutsun tamam düğüne gitmicekya 😂
Bence hiç de sade değil.
Çok süslü.
Güzel bence. Değil.
Bayildimmmmm