Alışveriş & Hediyeler Güzelliğine güvenen kızlar daha mı fazla ve pahalı hediyeler ister? Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Pahalı hediyeKafam kadar pırlanta deyimi ordan mı geliyor acaba 😎 Güzelliğine güvenen kızlar daha mı fazla ve pahalı hediyeler ister? Cevapla Hediye Soruları Pahalı Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Evet genelde her kız pahalı hediye ister 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hiç öyle pahalı hediye beklentim olmaz valla o zaman çirkinim demek ki 😂 1 5 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Kime göre neye göre çirkinsin? Kawasaki_Ninja +1 yıl 😅😂🤣🤣🤣 merakettimmişte +1 yıl başlığa göre 😂 güzel kızlar pahalı hediyeler bekliyormuş ya Kawasaki_Ninja +1 yıl Aynı zamanda güzel kızlar Allah çirkin şansı versin diyor. Buna ne diyeceksin? 😅🤣😂🤣🤣🤣 merakettimmişte +1 yıl versin gerçekten 😂
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 403 cevap paylaştı. Karakter meselesi. İlla ki her güzel olan da pahalı hediyeler istemez 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Degersiz olan insanlar kendilerini daha degerli bir şeyle kanıtlamak gostermek ister.. 2 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl O taş ne öyle büyük asdfg😄😄 1 2 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl Kafam kadar 😅😂🤣🤣 Yorumla Angelgloss +1 yıl Evtt😄😄 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 809 cevap paylaştı. Ucuz hediyeleri çöpe atıyorum 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzelliğine güvenen kızlara daha çok alınır sadece 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet ben her şeyin en iyisine layıgm 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İlişkisi adamla değil parasıyla ise evet isterler. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dişiliğini kullanan evet. yani güzel olmasına bile gerek yok. çok gördüm çevremde. 1 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl İyi olur bu yüzük 😂 1 1 Yorumla Kawasaki_Ninja +1 yıl 😅😂🤣🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet genelde her kız pahalı hediye ister
hiç öyle pahalı hediye beklentim olmaz valla o zaman çirkinim demek ki 😂
Kime göre neye göre çirkinsin?
😅😂🤣🤣🤣
başlığa göre 😂 güzel kızlar pahalı hediyeler bekliyormuş ya
Aynı zamanda güzel kızlar Allah çirkin şansı versin diyor. Buna ne diyeceksin? 😅🤣😂🤣🤣🤣
versin gerçekten 😂
Karakter meselesi. İlla ki her güzel olan da pahalı hediyeler istemez
Degersiz olan insanlar kendilerini daha degerli bir şeyle kanıtlamak gostermek ister..
O taş ne öyle büyük asdfg😄😄
Kafam kadar 😅😂🤣🤣
Evtt😄😄
Ucuz hediyeleri çöpe atıyorum
Güzelliğine güvenen kızlara daha çok alınır sadece
Evet ben her şeyin en iyisine layıgm
İlişkisi adamla değil parasıyla ise evet isterler.
Dişiliğini kullanan evet. yani güzel olmasına bile gerek yok. çok gördüm çevremde.
İyi olur bu yüzük 😂
😅😂🤣🤣🤣