Alışveriş & Hediyeler Portre çizimi için 250 TL değer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar büyük boy 250 tl ye portre siparişi siz olmasanız verir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Size çizimi eleştirin demiyorum fiyat hakkında soru sorldum 1000 liradan aşağı cizim yok Portre çizimi için 250 TL değer mi? Cevapla Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Çizim tekniği güzel ama ışık oranını ayarlayamamış artı saydamlığı çok fazla. Muhtemelen öğrenci olduğu için bu fiyata yapıyordur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğrafın kalitesi önemli bu dediğiniz şey için Yorumla
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Guzel çıkıyorsa 250 TL değer sonuçta o kadar uğraşıyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sipariş dusunurmusunuz çizebilirim Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl Yok şu an değil ileride düşünebilirim Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çizdiği resimleri beğendiysem veririm ama örnekteki resimi beğenmedim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bence resim sıkıntı cizim güzel Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Bende güzel sanatlar okudum beğenmedim. Profesyonel birine çizdirirdim bunlar amatör işi Yorumla Soran +1 yıl Kskxkxkdkx peki Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Sjsjsjsj peki Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl 250 para değil gerçekten kendi çiziyorsa gayet başarılı hoş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sipariş dusunurmusunuz çizebilirim Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Buram buram emek var böyle işlerde 250 tl ne ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öğrenciyim mecburen düşük yapmam gerekiyor :((( sipariş vermiyorlar çok ihtycm oluyor Yorumla Soran +1 yıl Siz sipariş vermek istermisiniz Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Fazlasını hak ediyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sipariş dusunurmusunuz çizebilirim Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 310 cevap paylaştı. Siz olmasanız verir misiniz. d 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baya uygun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sipariş dusunurmusunuz çizebilirim Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl El emegi değer 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sipariş dusunurmusunuz çizebilirim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl ben daha ucuza çizerim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 1000 liradan aşağı profösyonel cizim yok amatörler genelde düşük fiyat veriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet amatörüm bu kadar iyi çizemem ama güzel çiziyorum ben de Yorumla Soran +1 yıl Bu yüzden fiyat farki oluyor zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanı buna 250 verecegine baskasına ver golgelendırmalerı tam olmamıs bebegın parmakalrına bak Yorumla Soran +1 yıl Size çizimi eleştirin demedim soru farklı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende daha iyi birine cizdri resmini diye dedim kotu nıyettten değil Yorumla
Tanrısalllllzxcv Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Veririm tabiki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sipariş dusunurmusunuz çizebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çizim tekniği güzel ama ışık oranını ayarlayamamış artı saydamlığı çok fazla. Muhtemelen öğrenci olduğu için bu fiyata yapıyordur.
Fotoğrafın kalitesi önemli bu dediğiniz şey için
Guzel çıkıyorsa 250 TL değer sonuçta o kadar uğraşıyorlar
Sipariş dusunurmusunuz çizebilirim
Yok şu an değil ileride düşünebilirim
Çizdiği resimleri beğendiysem veririm ama örnekteki resimi beğenmedim
Bence resim sıkıntı cizim güzel
Bende güzel sanatlar okudum beğenmedim. Profesyonel birine çizdirirdim bunlar amatör işi
Kskxkxkdkx peki
Sjsjsjsj peki
250 para değil gerçekten kendi çiziyorsa gayet başarılı hoş
Buram buram emek var böyle işlerde 250 tl ne ki
Öğrenciyim mecburen düşük yapmam gerekiyor :((( sipariş vermiyorlar çok ihtycm oluyor
Siz sipariş vermek istermisiniz
Fazlasını hak ediyor.
Bence değer el emeği sonuçta.
Siz olmasanız verir misiniz. d
Baya uygun
El emegi değer
cok para
ben daha ucuza çizerim
1000 liradan aşağı profösyonel cizim yok amatörler genelde düşük fiyat veriyor
evet amatörüm bu kadar iyi çizemem ama güzel çiziyorum ben de
Bu yüzden fiyat farki oluyor zaten
yanı buna 250 verecegine baskasına ver golgelendırmalerı tam olmamıs bebegın parmakalrına bak
Size çizimi eleştirin demedim soru farklı
bende daha iyi birine cizdri resmini diye dedim kotu nıyettten değil
Veririm tabiki