Ondan kaynaklı olabılır. Markanın kalıbı farklı olabılır. Kot pantolonlar gibi düşün nasıl skinny kesim ve mom kesim arasında fark varsa sweatlerde de aynı durum var
O marka ya da o mıdelin kalıbı o demek ki. Mesela loft ve colins aynı marka olmasına ragmen colins daha dar kesim fit ürünler yapar loft daha salaş. Oyle dusun
Hiç renk atması yaşamadım. Sadece siyah kot pantolonu güneşte sık kullanınca ve hayvan gibi yuksek ısı yıkayınca hafif bir atma oldu o kadar. Onun dısında sorun yaşamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bedenine uygun değil çünkü. Sweat dediğin kıyafet kalıp kalıp her s beden bir değil her m beden bir değil gibi
L beden aldım normalde xl giyiyordum
Ondan kaynaklı olabılır. Markanın kalıbı farklı olabılır.
Kot pantolonlar gibi düşün nasıl skinny kesim ve mom kesim arasında fark varsa sweatlerde de aynı durum var
Üzdü bunun için vücut geliştircez şimdi
Vücut geliştireceksin sweat için öyle mi 🤔 üstelik daha da kasacak omuz kısmı ve sen vücut yapana kadar o sweat eskıyecek
Kullanmam eskimez aynı zaten hep her sene bu tişörtün kesimi bana uygun değil bence beden ile ilgisi yok
O marka ya da o mıdelin kalıbı o demek ki.
Mesela loft ve colins aynı marka olmasına ragmen colins daha dar kesim fit ürünler yapar loft daha salaş. Oyle dusun
Ben salaş seviyorumda şu omuz kısmı işte olmadı gibi
Loft ya da jack&jones ürünlerini dene bir de. Sana hitap eden ürünleri var.
Ltb , levis , mustang , lee cooper bunlar daha fit ürünler yapıyor
Jack jones uyuyor kalıp evet loft denemedim
Hemen hemen aynı kalıplar kalite olarak kafa kafaya diyebilirim.
Öyleyse loftta alınabilir
Ben kullanıyorum 3 tane modelini gayet memnunum. Tavsiye ederim bro
Sweatshirt mu kullanıyorsun
3 sweat 4 pantolon bir de tshirtler var sanırım. Sevdiğim bir marka
Baya almışın renk atması yapıyor mu
Hiç renk atması yaşamadım. Sadece siyah kot pantolonu güneşte sık kullanınca ve hayvan gibi yuksek ısı yıkayınca hafif bir atma oldu o kadar.
Onun dısında sorun yaşamadım
Güzel denerim teşekkürler
markası nautica değil mi
Evet kalıpları mı böyle
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!