- Alışveriş & Hediyeler konusunda 323 cevap paylaştı.
u +1 yılÇok güzel olmuş, emeğine sağlık. Yeğeninin doğum günü kutlu olsun.
Dün mayısta doğum gunu olan yeğenim benden kpop albüm istedi🤣🤣 o ne bilmiyorum ama mecburen alacağım.😅
112 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 amin inşallah sizin yegeninixin doğum gününü de en içten dileklerimle kutlarım ee yegenlerin yeri başka oluyor onlar isteyince mecbur yapicazzz arılık
- +1 yıl
Sizin yeğeninixin istediği kpop müzikte Güney Kore müziklerinin toplandığı bir albüm pop , caz klasik dans muxigi vss
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Şimdi baktım bende albüme evet öyleymiş😅 ne yapalım alacağız artik😁
- +1 yıl
En ucuz trend yolda bulursunuz trend yola bakın
- +1 yıl
Pek te ucuz bir şey değil zaten o kpop albüm
- +1 yıl
Rica ederim ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 güzel bayan 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😘
Fiyatını söylemişti, zaten😅🤣 pazarliklar sıkı bizde 🤣🤣 - +1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız şimdiki gençler fena valla bizi suya götürüp susuz getirirler napalm canları sağolsun yapicak bir şey yok...🌺🌿🌺🌿🌺
- +1 yıl
Evet sevgi her şeye kadir 🥰
- +1 yıl
Şimdiden doğum günü kutlu olsun hediyesini sağlıkla huzurla kullanmadı dileğiyle 🙏🌺🌿🌺🌿🌺🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌺🌿🌺🌿
- +1 yıl
Teşekkürler 😘
- +1 yıl
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
En İyi Cevaplar
+1 yılAy ama bunlar cok tatlı 😄 cok hos emeğinizs sağlık.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim doğrular😄😊💙
+1 yılEline sağlık güzel olmuş çocukları sevindirmek kadar güzel bişey olur mu hele birde el emeğiyle yapılmışsa sevabida büyük olur Allah'ta seni sevindirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim bal surat 🙏 amin gülüm insallah 🙏 umarım oda beğenir
- +1 yıl
Seninde ağzından heryerinden bal damlıyor balımmm çok naziksin hayranım bu enerjine
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇok güzel olmuş bence abla
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim barışım ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılYaşına göre fazla çocuksu değil mi? Benimde 15 yaşında erkek kardeşim var oyuncak araba alsam kafamda kırar
37 Yorumla- +1 yıl
Yaşına uygun şeyler de var içinde altta olduğu için görünmüyor ayrıca bu tarz şeyleri seviyor oyuzden hem biraz çocuksu hem de bir genç kıza uygun şeyler var içinde kloye , maske , far fırçası , tırnak törpüsü , , burun hizmasi vss... yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık güzel bayan 🙏
- +1 yıl
İçeriğini bilemem ama şu görüntüde olan paketi ben 5 yaşında olan kuzenlerime alıyorum, daha üstüne değil
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Kardeşim şimdiden araba aldırmaya hazırlanıyor babama 3 senem kaldı diyerek. Bu arada doğum günü kutlu olsun, onu unuttuk
- +1 yıl
- +1 yıl
Senin ağzına eline sağlık, biz ne yaptık bebişim
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEline gönlüne saglık pızitif kadın , muhteşem olmuş ☺️
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim Gökhanım ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılŞimdiki teyze&hala candır ya. Eskiler bizden bihaberdi yahu
15 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyleydi yaa bize böyle şeyler yapan gezmeye getiren kimse olmadı daha doğrusu ozamanlar öyle şeyler yoktu
- +1 yıl
Biz çocukken de doğum günü , karne hediyesi bilmezdik ki
- +1 yıl
Kesinlikle doğru
- +1 yıl
Valla bizi öyle şımartan olmadığı için simdikiler bulup da biniyorlar herşeylere sahipler biz onların çeyreğini görmedik ki
- +1 yıl
Sanırım biz görmedik bari onlar yaşasın acısını çıkartıyoruz.
+1 yılTatliş duruyor, öpücüklü şey ne öyle, bana versene onu. 💋
16 Yorumla- +1 yıl
😂😂 kutunun içinde kolye ve burun hızması var üstünede öpücük kondurdum 😂
- +1 yıl
Dudacıklarına sağlık. 😂
- +1 yıl
😂😂 teşekkür ederim 🙏 ama kutuyu koyarken ruj biraz bozuldu ama
- +1 yıl
Bi daha öp. 😂
- +1 yıl
Onu birkere yapabiliyorsun silseydim daha kötü olurdu ama bende o şekilde koydum artık
- +1 yıl
Güzel detay ama. 😂
Alışveriş & Hediyeler konusunda 818 cevap paylaştı. Nice huzurlu mutly yaşları olsun inşallah. Allah sağlık versin.
hediye ise en iyi tanıyanlardan biri sensin ve ne gideceğini bence iyi ayarlamışsındır. Güzel de duruyor
07 Yorumla- +1 yıl
Aa iki gözümün çiçeği yorum yazmış
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Hiç bir zaman birakmazsın biliyorum o yüzden senin varlığın burada beni mutlu ediyor yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋🙋
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşünmek yetiyor zaten ellerine emeğine sağlık
123 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 umarım begenir
Cevap sahibi+1 yılsen kendin süpersin sorun tabiki süper olacak
- +1 yıl
Bana göre süper bir soru değil aslında çünkü ben daha ucu açık tartışmaya elverişli sorular da soruyorum istwrdim ki onlar seçilsin ama bu soru seçilmiş birde ilk defa sevilmiyor ki çok sorum , görüşlerim süper ya da en iyi görüş seçiliyor secildigi için zaten seviye atlayabiliyorum 7 ayda bu seviyeye ulaştım bunlar emek vererek ve zamanla oluyor ne diyim " emeğimiz bilek zoru Allah'ım sen beni koru ' 🤣🤣
- +1 yıl
Teşekkür ederim genç adam 🙏
Cevap sahibi+1 yılçiçek abbasın repliği 🙂🙂🙂
o zorlu yollardan bende geçtim sen master olmayı kolaymı sandın 😜😜- +1 yıl
Kolay değil kesinlikle burada insanlarla uğraşmak çok sabır istiyor anlayış istiyor herkesin düşüncesi hayata bakışı konuşma üslubu çok farklı bazen öyle insanlar denk geliyor ki insanın modunu enerjisini duserebiliyor taciz edenmi olmuyor , hajsret edenmi olmuyor , ya da negatif bir insan geliyor tanımadan etmeden hakkında olumsuz bir şey yazabiliyor genelde bu yazanlar gizli üyeler oluyor zaten geliyorlar iki laf sokup gidiyorlar 🤣 yinede anlayışla sabırla cevap vermeye çalışıyorum konuşma üslubuma dikkat etmeye saygısızlık yapmamaya çalışıyorum çünkü bana yakışmaz yaşına yakışmaz ama bazen de insanın sabrını gerçekten zorluyorlar çünkü ben burayı hep pozitif bir enerjiyle ve neşeyle kullanıyorum çünkü insanlar zaten hayatlarında stresli ve zor bir zaman geçiriyor buraya stres atmaya giriyor herkes iki makara yapıp gülmek için hepimiz öyleyiz zaten herkesin kendine göre dertleri, var hiç kimse burada dört dörtlük bir hayat yaşanıyor ki bunu bildiğim için de neşeli , mizah degeri yüksek sorular seçiyorum yorumlarimida yine mizah kullanarak cevaplıyorum hem eğleniyorum hem onlar eğleniyorlar hiç bir yorumumda bir insanın enerjisini düşürecek, aşağılayıcı hakaret edici , ya da fiziksel görüntüsüyle alaycı bir yaklaşımımı göremezsiniz tam tersi daha çok karşımdaki insanı yuceltirim kendisini değerli hissetmesini sağlarım ve her eleştiri aldığında teşekkür eder ve nezaketinden yine ödün vermiyorum işte bunlar hep bir emektir işte master olmuşsunuz benim nedemek istediğimide çok iyi anlıycaksınızdır zaten
- +1 yıl
Benim sizin gibi olmam için daha çok çalışmam gerekiyor sayın hocam ben olsam olsam sizin çırağınız olurum oyuzden sizin gibi olmaya daha var...
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarının hepsinin her satırına katılıyorum binbir çeşit insan var burada fakeler troller cahiller egolular
Cevap sahibi+1 yılama mücadele ye devam bir gün master olacaksın ve beraber kutlayacağız
- +1 yıl
Hadi hayırlısı diyelim ozaman her konuda kendime güveniyorum ki burdayım
Cevap sahibi+1 yılbende sana güveniyorum seninleyim 🤭🤣🌺
- +1 yıl
Hani sen geçen gün bir yorum yazmıştın ya kimi neye göre takip ediyorsun diye bende cevap yazmıştım sen bu cevabın üstüne anladım ben adam gibi adam olanı takip ederim diyorsun cevap yazmıştın iki üç kere telefonu elime aldım buna cevap verebilmek için yorumu gördüm ama bir şey yazamadım daha doğrusu ne yazacağımı bilemedim çünkü ne yazsam sanki eksik kalicakti ya da ben ifade edemoycektim ya da ben doğru ifade eficektim kendimi sma sen bunu snlsysmiycaktın oyuzden en iyisi dedim boş ver hiç bir şey yazmiyim çünkü belki çok şey yazmak istedim ama yazacak kelime bulamadım ve susmayı tercih ettim
- +1 yıl
Sen dedin ya master olunca kutlarız diye aklıma ne geldi biliyormusun ben seviye atladığım da bunu burada soru olarak yoneltiyorum 😂 işte 7 . seviyeye geldim bir hayırlı olsununuzu alırım vss gibi sonra gelen cevsplardanda çok komik bir mizah ta çıkarttık tabiki
- +1 yıl
Master olunca onuda soru olarak yoneltirim 😂😂
- +1 yıl
Aklıma ne geldi biliyormusun 😂 ben burayi kullanmaya başladığımda adamın birisi bana demistiki burası sana göre değil buraya göre fazla iyi niyetlisin burada harcarlar seni demişti 😂
- +1 yıl
Ben ozamanlar yeniydim kimseyi fazla tanımıyordum kimin ne olduğunu nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyordum şimdi bu seviyeye geldim hala bilmiyirum 😂😂 değişen bir şey pek olmadı insanları yaşayarak tanımayı seviyorum konuşmalarından verdiği cevaplardan üslubundan kullandığı kelimelerden kişilik analizini yapmaya çalışıyorum kimseyi kolay kolay eklememin sebebidir bu aslında
Cevap sahibi+1 yılaçıkçası şöyle bir durum var biz gün içimde seninle baya bildiğin soruları üzerinden sohbet ediyoruz seninde DM kapalı olduğu için oradan yazamıyorum DM açık olsa ya da sen bana ilk bir mesaj atsan ben ordan yazsam takip olayını pek ciddiye almazdım çünkü benim takip edilecek bir paylaşımım olmuyor zaten ben yorum yapar görüş bildiririm nadir dir soru sormam zira ben danışan değil danışılanım 😜😜🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıladam gibi adamdan kastım da seni rahatsız etmeyen sosyalleşmenin ne olduğunu bilen halden anlayan iki kelime konuştuktan sonra sapıtmayan cıvıtmayan
- +1 yıl
Sustummmmm
Cevap sahibi+1 yılhe tamam başka sorunun altında ben sana salça olmaya devam ederim burada sustuysan buraya noktayı koydum 🤭🤭
- +1 yıl
Ne demek istediğimi gayet iyi anladın zaten üstüne cümle kurmak gereksiz olurdu oyuzden de sustummmmm iyi yapmışmıyım 😂
Cevap sahibi+1 yılsen hep iyisini yaparsın zaten 🌺🌺
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılGüzel hediye kutusu olmasa olmaz Barbi bebek ve ürünleri
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılBence gayet güzel bi kutu olmuş. Doğum günüsü kutlu olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏
Aman aman pek süslü püslü olmuş ✨
13 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim mustim 🤗 sağolasın 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek 🙏🏻☺️
- +1 yıl
😊😊😊
Bı hediye kutusu da ben istiyorum ya banane 😄😄😄
12 Yorumla- +1 yıl
🤣 tm sus ağlama yaparız birşeyler sıkıntı yok 🤗 yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılTamam artık yeğeninin değil benim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun senden değerli değil yaa ❤️ yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan eline emeğine sağlık 🙏
+1 yılGüzel benimde 10 Mart bana ne yapacaksın 😂😂
18 Yorumla- +1 yıl
Ne veriyim abimeee 😂😂
- +1 yıl
İstediğimi sen benden daha iyi
Biliyorsun 😂😂😂 - +1 yıl
Ne istiyorsun angaralııı 😂
- +1 yıl
Tabi ki de seni güzel gözlüm 🧡
- +1 yıl
Benim gibisinden dışarıda çok var angarali bir özelliğimiz yok yani
- +1 yıl
Senin gibisinden dışarda çok yok sen her midyede olan incisin ama her midyenin incisi farklıdır sende benim için en güzel incisin
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 agzin iyi laf yapıyor ama sen kendi söylediğin şeye kendin inandin mı peki? Angarali
- +1 yıl
İnanmasam aylardır niye sürekli her yazdığına hemen geleyim
+1 yılÇok tatlı 🍭🍬
13 Yorumla- +1 yıl
Tıpkı senin gibi cici bayan 🌺🌿🌺
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏❤️❤️
- +1 yıl
❤️
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Süper olmuş eline sağlık arkadaşım
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 canim sağolasın
Alışveriş & Hediyeler konusunda 317 cevap paylaştı. Eline sağlık doğum günü şeysi çok güzel olmuş düşünmen yater yeğenin olasım geldi bir an
03 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Yeğenim olursan bana teyze dersin😂😂
+1 yılNice senelere:) çok seviyorum galiba ufaklık seni
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bütün yegenlerimle aram çok iyidir hatta teyze yeğen gibi değilde arkadaş gibiyiz dir oyuzden bende onları çok seviyorum... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılBu 6 yaş için resmen
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır gülüm yaa ben onları üste öylesine koydum süslü şeyleri seviyor diye o ayıcık anahtarlık mesela onun yaşına uygun şeylerde var allta olduğu için gözükmüyor sadece , kolye , hızma , tırnak törpüsü, , far firca seti simli , göz
kalemi , maske , maske fırçası vss gibi - +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
+1 yılÇok güzel emeğine sağlık
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🙏
+1 yılGüzel olmuş
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Güzel
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🌺🌿🌺
+1 yılÇok tatlı olmuş
11 Yorumla- +1 yıl
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. güzel
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık güzel bayan
+1 yılharıka olmus
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
Cok tatli olmus🥰
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🌺🌿🌺
+1 yılTatlı olmuş
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🌹☘️🌿🌹
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel beğendim
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
+1 yıl,3 ü bı arada neden sjsjsjjs
00 Yorumla
+1 yılCazip
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılHarika olmuş çok beğendim ❤️
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılGüzel olmuş
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam
- +1 yıl
Rica ederim ama benbgenc adam değilim kocaman oldum 42 yaşıdayım seninde gördüğün gibi göstermiyorum
+1 yıltatlı
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏
Güzelmoş
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılHarika
02 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏❤️
- +1 yıl
Rica ederimm🌸
Detaylı bilgi