BİM % 72
A101 %28
Bim tabiki harddiscount modelini Türkiye'ye ilk uyarlayan, mağaza sayısı bakımından doyuma ulaşıp FILE ismiyle pazara tekrar girmeyi hedefleyen, müşteri sayısı bakımından ülkenin en büyük marketinde bahsediyoruz. :)
bime KAVALA KURABİYESİ bide BUONO ÇİKOLATASI almak için giderim sadece
a101 daha ucuz geliyor bana
Aynen A101 daha ucuz ama Bimde bir gofret var tadı çok güzel muzlu gofret büyük boy :D
anladım.. ben onun kakaolusunu almıştım geçen gün:) centro marka olması lazımdı.. a 101 daha ucuz yaw.. weet tüy dökücü kremi 13 tlye alıyorum başka yerde 25 tl aq:)
Evet Centro abi öyle gofret yok ya bayılıyom sırf onun için bime giderim :D
A101 gerçekten ucuza satıyo geçen flaş vardı 16 gb 17 liramıydı neydi adamlar sabah sıraya geçiyomuş yaa hepsini almışlar alamadım :D:D:D
hemde çayla süper gidiyor o gofret.. bitti alıcam gene:)))
Aynen :D
gerçi a101 de fethullah güleninmiş:))))))))) öyle duydum bir yerden.. neyse umrumda değil zaten tayyipçi değilim.. bimden alışveriş edeceğime ordan ederim daha iyi:)
yok ya ben Bimin Tayyipin olduyunu biliyorum a101 i bilmiyorum ama neyse ya bizim işimizi görüyoya yeter kime giderse gitsin :D:D
Hiç düşünmeden BİM derim.. Düşünürsem A101..
bu güzeldi işte :D
Eyvallah.. :)
Bekarken hic alakam yoktu evliyken farkettim BİM candir poşetiyle gecmişiye candir adamlar herşeyin cakmasini bu kadar lezzetli yaparmi:D
bim diyorum cunki turkiyede otudum evde sadece bim yakinlarda ozaman anem cok guzel bir caydanlik aldi cok ucuza... a101 hitc gitmedim
hangisinin aktüel ürününü beğendiysem o :D her hafta değişiyo :D
aynen :D:D
Cevap
90Cevap
Bim'i kuran kişi Yahudi bir kökenden gelen Cüneyt Zapsu'dur. Abd ile çok iyi ilişkileri olduğu ortaya çıkmıştır. Gizli bir siyasi simgedir aslında. Sonradan Topbaşlar'a Bim'i devretmiştir.
A101 ise Fetocu bir market zinciridir. English home mağaza zincirlerininde sahibi olan Aydın ailesine hisselerin yarısı satılmıştır.
Dolayısı ile iki markettende açta kalsam alış veriş yapmıyorum.
Bimin açılımı Bilinçli İslam Marketleri değil mi?
A101 kimin bilmiyom ama?
Hayır aslında Birleşik Mağazalar zinciridir açılımı. Ama Birleşik İslami Marketler diye söylemlerde epey var.
A101 in %52 hissesi ile satın alan kişi Turgut Aydın'dır. Aşırı muhafazakar söylemleri ile dikkat çeken biridir. Aydın Holding adlı holdinginde kurucusudur.
hım tamam yorum için saol
Adamın hem açıklaması hem de son cümlesinde haklı sebeplerle tercih etmeme nedenini belirtmesi tek kelimeyle mükemmel. Keşke çoğunluk öyle davranabilse ama işte millette alım gücü ne yazık ki düşük ve özellikle emekli kesim ne yapsın mecburen giriyor. İnsanları mecbur bırakıyorlar hayat şartları belli maalesef.
İnsanımız ülkemizin emekçi insanları dediğiniz gibi, bu tür adamların sermayesine isteyerek ya da istemeyerek ortak olmaktadırlar. Kimseye bu konuda söyleyebilecek bir eleştirim ne yazık ki olamaz.
Ancak bakteri gibi sardıkları bu topraklardan umarım yakın zamanda yok olup giderler.
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için @eon85
Bim'in yaptığı en büyük hata kaliteli markalara neredeyse hiç yer vermemesi...
Zaten ondan ucuz ya
ucuzunu da koysun pahalısını da..
sende haklısın ama yapmıyolar işte.
Bir le-Cola'nın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var...
aynen katılıyorum
Küçük marketlerin hepsini seviyorum. Uygun fiyata dolaşmadan kaliteli mal alınabiliyor.
Aynen
Bim ama sanki o da son zamanlarda fazla zam yapmaya başladı gibi geliyor.
evet şimdi A101 daha ucuz gibi
İkisi de güzel :D karar veremedim ama A101 kutu gibi olduğu için onu seçtim
Kutu gibi derken?
tamam :DD::D
Hemen hemen aynı. Hatta bazen karşılaştırıyorum A101' deki bazı şeyler Bim'den daha ucuz.
Evet kampanyalar hep aynı geliyor ama marka olarak farklı geliyor A101 daha ucuz gibi bide
BİM... ''Toptan fiyatına parekende satış!''
:D:D:D
biin tatlılatı daha iyi gerisi aynı zaten bide yakında bim var ^^
bim tabiki kakaolu, çilekli, muzlu sonracıgıma cipslerim mipslerim ve varsa herşey ordan ldskaşdlsaşldsaş bu kadar ucuz olması normalmi acaba
Bim kendi alt segmentinden marka yaratabiliyor. Örneğin Kaan Bey ya da Murat Bey peynirleri.. Ha bir de Hollande Waffle varken Bim batmaz kesinlikle.. Hastayız Dede o waffle'ın:)
Porshe'dan selamlar fakirler ölsüüüüüün dermişim:D Tabiki Bim:)
Lamburgini'den selamlar şaka şaka daha gerçek gözle göremedim :D :D
a101 de daha çok çeşit varmış anam öyle deyi :DF:Dfdf
Doğru deyi anan :D
Kıyaslama bile yapılamaz tabi ki A101 harca harca bitmez :)
Bim forever.75 kuruşluk kalemler için sağ olsunlar kızılay dağıtmış gibi herkeste var :D
HAhahah :D
Bim daha cekici bana ya eve a101 yakında olsa bime gdyrm😊
Yiyecek, içecek, malzeme gibi şeyler için A101, atıştırmalık şeyler için daha çok bim kullanırım.
Migros carrefour iyi
İkisi arasında bim
Ama şok dahab iyi
Bim tabiki a101 in kolası çok dandik midemi bulandırıyo bimin herşeyi daha kaliteli
Bim ilk goz agrimiz.. fakirlik diz boyu :D
Aynen :D:D
ikisine de mecburen gidiyorum. çok net bim daha iyi.
İkisi de değil... Migros ' a giderim. Evime biraz uzak ama arabam var çok şükür..
ben sürekli soru soramıyorum günde 2 tane diyor :(
Çumku 1 xpersin de ondan soru cevapla ve xperleruni yukselt ben 5 xperim ankette yapiyom gundede 4 soru bilmedigin seyler varsa bana soyleyebilirsin yardim ederim
Cevapladigin soru kadar 1 ve o cevap iyise en iyi cevap diye bir sey var o secilirsen de xper kazaniyosun ve +1 diye bir sey var oda 1 puan arttitriyor ve 24 saat icinde puanlarin guncellenir yani soru cevapladim ama puanim artmadi diye endiselenme puanin en gec 24 saat icinde gelir
Offff benimde ya
@yalnızelif sana ne oldu? ?
bim tabiki. bim malıyız pnpa :D
2 firmada da çalışmış biri olarak a101 e verilen her kuruş ziyandır. İnsani olmayan çalışma şartları, yetersiz maaş ve düzensizlik nedeniyle a101 e bir daha zorunda olmadıkça alışveriş yapmayacağıma yemin ettim. O kadar söyliyeyim siz anlayın
üniversite öğrencilerinin yaşam kaynağı BİM 'e saygılar sevgiler
bunda bile siyasi düşünce var eminim :)
hükûmetçiya bim hani. o mesele :)
her türlü bim
Her teknolojik ürünün çakmasını yapana ÇİN her gıda malzemesinin çakmasını yapana BİM denir :))
a101in bicolası iğrenç ya :( bim le cola çok daha iyi :) ha bide centro gofreti süpper
Bnce bim ama fark ettiyseniz ikisininde reyon tipi kapi tiplemesi falan ayni bn ayni sirketin oldugunu dusuyorum ikisininde
Bim'den cola diye aldık kezzap çıktı tüm sülale mefta mk bir ben yaşıyorum
Bim su anda Türkiye'de ki en buyuk marrket zinciridir
ben de migros diyorum. hem domuz eti ve alkol de satılıyo. her kesime hitap ediyo yani. demokratik bir oluşum :)
Bim... Zenginler bilmez.
Zenginlere ölüm :D:D
İkiside bir bka yaramaz
Neden bence gayet iyi hemde fiyatları cazıp?
Kalite yok kalitesiz ürün satmak kandırmaktır
o senin görüşün
Octavia bencede kaliteli hemde fiyata göre dahada kaliteli.
o zaman sorun yok kardeş
Ben 30 kuruş fazla para verip başka yerden alırım bimden ne alsıysak elimizde kaldı seç al 1 lira japon pazarı gibi yerler daha kaliteli...
Le cola falan için
Merdiven altı imalathanede üretilen malları var
bim de herşey ucuz valla herşeyi 50 krş alıp götürüyom zaten barada bol değil bizde :)
İkisine göre, bence A101..
evet bencede A101 daha ucuz geliyo bana
Hiç biri
yaşasın bakkal nuri ^^
Hahahah :D aslında hiçbiri diyenleri -1 veriyom ama bakkal nuriye şükret :D:DD:
hiç fark yokki aralarında :D
bir tek marka adları farklı :D:D:D
Bim daha ucuz panpa :D
A101 bence ama neyse D:D
o değil de en çok üzüldüğüm de ülker çikolatalı gofret 45 kuruştan 75 e çıktığını görmemdi :( bak aklıma geldi duygulandım :(
:(:(:(
Aynen bak artık browni alıyorum :D 50 krş
Benim favoriler Albeni - dido - ülker çıkolatalı gofret :D
fıstıklı çikolatalar ve cipslerden patito ketçaplı severim :D
ben eskiden cips yerdim şimdi hiç almıyorum alsamda yarıda bırakıyorum neden acaba ya artık cips zevkim yok eskisi gibi :D
al sen bana ver her türlü yerim :D
ama nasıl verecem? :D:D:D:D bilmiyorum ki seni daha annem tanımadıklarına bir şey verme ve alma demişti :D:D:D
hmm pki. s. s. s :D:D
şaka şaka :D:D:D
canım istedi bee off :D çerez falan kola cips çikolata böyle arkadaş grubu birde tabu olacak yanında yeme de yanında yat öyle ortamın:D
aynen:D:D:D:D:D
Bim Le Cola bende kafa ypiyoo
Kalite arıyorsanız A101
iki para da aynı yere gıdıyor nasılsa..
BİM, a101 de iyi sayılır,
Hangisinde pringles bulursam ondayım ben. 😃
ay sen öğrencisinn :D bende hep bunu sorarım kendime biliyomusunn :D
3 dilek hakkım olsa kesinlikle biri bimlerin yok olması olurdu !!!
Hepsi iyi marka fabrikadan halka şok :D
uff gene başladık :D:D:D
Elbette bim daha çekici :)
Bimmmmmm Bimmm bimmm 😊
Tamam sakin ol ve elindeki Le kolayı yere bırak :D:DD:
Olmazzz :)) le kolam dost sütüm ve kay suyumla mutluyum ben ☺️
:D:D:DD:D
Ulan güldürdün :D:D:D
Alacagin urune gore degisir
bim olsun :D
Ulan gene mi sen :):)::) tahmin et ben kimim ;););):):):)
yine ben ulan yine ben ;D ne bileyim l*n ben sen kimsin :D kimsin laan sen? :SDFGDS
Hayirli Cumalar sorusu desem tanidik geldimi :D:D:D:D
aaaaaaaaa :DSGFHDS
Ne tesadüf dimi :):):):):):)
yaaa :D
:):):):)::):):):):):):))
:)))))))))))))))))))))
Şok diyorum ve gidiyorummm...
Güle güle
A101 paralelin boykottayım.:d
A 101 de daha fazla cesit oluyo:d
evet D:
EiC secermsn benimkini:d
Bakalim nasip kismet belki seçerim :)
Uff inatlasma benle sec iste:d
bim in amlları daha güzel :)
bu nasıl bir cevaptır :D:D:D
malları yazcaktım ya :) yazdıktan sonra fark ettim gizli yaptım özür :))
sonradan tahmin ettim ama dikkatli ol bidahakine :D yanlış anlaşılıyor :D
kızlarıda güzel bim in ama kapalı olanlar çok tatlı :))
konu nereye geldi yaaa :D sen kız bakmaya mı gidiyon :D:D:D
bir kız vardı aşıktım walla melek gibiydi :) söyleycektimde utandım :)
Bizim buradada şokta çalışan biri vardı bir kere dikkat ettim ama çok güzeldi başka gün gittiğimde yoktu demekki ayrılmış benimde hiç şansım yok :D:D. D
ne dedi kız tepkisi ne oldu :)
işte birşey demedim sadece şöyle göz ucuyla çaktırmadan baktım :D
bende söyledin sandım :))
yok be söylermiyim :D bende o kadar cesaret yok sırf bu yüzden hayatımın fırsatlarını kaçırdım kahretsin :DD:D:
a101 yakınlarda olmadığı için bim :)
Tabiki de bim. A101 daha dünki bebe a m k
Ekmek yediğim yer ne de olsa a101 :)
al birini vur ötekine diyorum, farkı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar