Alışveriş & Hediyeler Aşk acısı çektiğimden sürekli alışveriş yapıyorum, kendimi nasıl durdurabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Beni sevseydin sanada birşeyler alırdım neden sevmedin Güncellemeler+1 yıl Duygularımla niye oynadın... hiçbir boku hak etmedi ne sevgi ne ilgi Aşk acısı çektiğimden sürekli alışveriş yapıyorum, kendimi nasıl durdurabilirim? Cevapla Alışveriş Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gribordo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Baartmışsın sanki canım bende işsizm o kdr bakım ürünü alamıyorum die yakınırken bu durumda para savurman dogru değil kafanı baska seylerle dagıt kitap oku film izle örgü öğren değişk bısı öğren mesela 0 0 Yorumla
Blueyesss20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Abla dur gözünü seveyim asktan kaybettin bir de cepten kaybetme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahahahab of ya Yorumla Blueyesss20 +1 yıl boş ver sevenler kazanır her zaman 😝 Yorumla Soran +1 yıl Kazanmadim ya güvenim gitti Yorumla Blueyesss20 +1 yıl Sen rahat ol dediğime bak Yorumla
Moddelen Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl ev araba fabrika arsa alacaksan ben severim seni 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Formül basit elindeki parayı bana gönder alışverişe paran kalmasın. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazen sevilen olmak istersin bari hayır işi yap güzel bayan 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Babamin parası Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun harcatıyo ya oraya bak Yorumla Soran +1 yıl Evet babişim sağolsun ama geçmiyor ona özlemim keşke sevseydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bir zaman sonra geçecek merak etme normale döneceksin ömür boyu ağlayamıyor insan Yorumla
sananebabanebirader Takip Et Xper 4 Yaş: 116 +1 yıl banada bir ps5 alir mısın ya lütfen geçen ay doğum günümdu kimse kutlamadi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adres lazım dedim birde mesaj kutun kapalı Yorumla sananebabanebirader +1 yıl Açtım Yorumla
simsbhtyar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Alışveriş yapma bu paranın bir kısmını bana ver karşılıklı oturup dertleşelim bence düzelirsin 0 0 Yorumla
MoRningStar91 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl 98 üründen 94 ü iade edilmiş 2si teslim edilmis 2si de kargoya verilmiş 😂😂 0 2 Yorumla MoRningStar91 +1 yıl He pardon yanlış okumuşum Yorumla MoRningStar91 +1 yıl Neler aldın bu kadar yav banada biseyler al Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Ayrıldığın adam dünyanın en zeki adamıymış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Off sus Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl On, devam Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Harcadığın paralar aşk acını geçirmeyecek 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yapma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Moralim bozuluyor Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Ne yapak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Baartmışsın sanki canım bende işsizm o kdr bakım ürünü alamıyorum die yakınırken bu durumda para savurman dogru değil kafanı baska seylerle dagıt kitap oku film izle örgü öğren değişk bısı öğren mesela
Abla dur gözünü seveyim asktan kaybettin bir de cepten kaybetme
Hahahahahahab of ya
boş ver sevenler kazanır her zaman 😝
Kazanmadim ya güvenim gitti
Sen rahat ol dediğime bak
ev araba fabrika arsa alacaksan ben severim seni
Formül basit elindeki parayı bana gönder alışverişe paran kalmasın.
Bazen sevilen olmak istersin bari hayır işi yap güzel bayan 😂😂
Babamin parası
Olsun harcatıyo ya oraya bak
Evet babişim sağolsun ama geçmiyor ona özlemim keşke sevseydi
Bu bir zaman sonra geçecek merak etme normale döneceksin ömür boyu ağlayamıyor insan
banada bir ps5 alir mısın ya lütfen geçen ay doğum günümdu kimse kutlamadi
Adres lazım dedim birde mesaj kutun kapalı
Açtım
Alışveriş yapma bu paranın bir kısmını bana ver karşılıklı oturup dertleşelim bence düzelirsin
98 üründen 94 ü iade edilmiş 2si teslim edilmis 2si de kargoya verilmiş 😂😂
He pardon yanlış okumuşum
Neler aldın bu kadar yav banada biseyler al
Ayrıldığın adam dünyanın en zeki adamıymış
Off sus
On, devam
Harcadığın paralar aşk acını geçirmeyecek
ben seviyim kiz bana al 😐
Zenginsen sevgili olabiliriz 😉
harca kız tabii dsdsds
abla ben severim seni üzülme gel
Katliam yapmışsın resmen 😅