Alışveriş & Hediyeler Sevgili için ucuz doğum günü hediyesi önerisi verir misiniz? Crywomen Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadaşıma hediye almalıyım ama 50₺ yi geçmemeli sizce ne almalıyım. Güncellemeler+1 yıl 95 ₺ ye sosyete pazarında aşırı güzel kokan parfüm aldım. Millet çok sevmiş Sevgili için ucuz doğum günü hediyesi önerisi verir misiniz? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl O paraya alıcağına hiçbir şey alma rezil olmazsın en azından 0 0 Yorumla
headachr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl 50 tlye güzel bisi alamazsın en iyisi emek içeren bi sey yap 0 0 Yorumla
YıldıZnisanur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Günümüzde o paraya bir cips bir kola alınır en fazla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl En güzeli sevgili bilekligi sonsuzluk bilekligi satiliyor en fazla 20'dir fiyati ya da dogal tasli bileklik 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 665 cevap paylaştı. mesaj yolla yeter:D 0 0 Yorumla
bLackbLoad Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 50 tl ye kargo yok 0 2 Yorumla Crywomen +1 yıl Sosyete pazarında 60 TL ye 2 tane marka marka buluz alıyom ben ama erkek olunca ne alınacağını bilemedim 🤷🏻♀️ Yorumla bLackbLoad +1 yıl İnan bende bilemedim ama neden 50 tl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O paraya alıcağına hiçbir şey alma rezil olmazsın en azından
50 tlye güzel bisi alamazsın en iyisi emek içeren bi sey yap
Günümüzde o paraya bir cips bir kola alınır en fazla
En güzeli sevgili bilekligi sonsuzluk bilekligi satiliyor en fazla 20'dir fiyati ya da dogal tasli bileklik
mesaj yolla yeter:D
50 tl ye kargo yok
Sosyete pazarında 60 TL ye 2 tane marka marka buluz alıyom ben ama erkek olunca ne alınacağını bilemedim 🤷🏻♀️
İnan bende bilemedim ama neden 50 tl
Kitap ayracı
Bileklik
Bi Uzun Parliament al.
50 ye bisey yok