Sizce en iyi marka hangisi? Google yorumlarına baktığımda özdilek dışında çokça önerilen bir marka göremedim, fakat beymen'den almayı düşünüyorum. Fikri olan yazabilir mi?
Dipnot, 6-7 sene evlilik düşünmüyorum fakat ciddi bir ilişkim var ve çeyiz işlerinden hiç anlamam. Yavaştan başlamayı düşünüyorum. Doğru mu yapıyorum? Yani modasj geçer mi? Havlu vs. gibi küçük şeyleri alarak başlarım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba sıralama yapayım size tercih sizindir
Özdilek, Taç, English Home , Linens, Karaca, Pierre Cardin , Mudo, Chakra
Sizce beymen mi özdilek mi, çeyiz için özdilek tercih sebebi fakat beymen daha kaliteli geliyor. Emin olamadım.
Tabiki herkesin kendi bütçe ve kesesi bu işin mucidi eskiden Özdilek iyiydi ama şimdi artık rekabet ortamı çok daha fazla olduğu için Beymen sanki daha iyi gibi istersen Özdilek bir adet al Beymen ile karşılaştır hangisini beğenirsen onu al beğenmediğini de geri iade edersin
selam biz ablamın çeyizi için havluları bornozları üretici bir markadan almıştık Buldan Conceptten alabilirsin yıllarca kullanılıyor rahat kendime de almıştım
madame coco, english home ve özdilek öneririm hayatım kocamla senelerden beri kullanıyoruz hiç eskimedi taçta peşin fiyatına 16 ay taksit var
Evet önerilerin bir çoğu özdilek üzerine fakat beymen düşünmüştüm. Sizce nasıl?
Çok seksi duruyosun yapma böyle seyelr🤣
merhaba bence ünlü markalardan almak yerine kendi üretimlerini yapan küçük markalardan almalısın daha kaliteli oluyor
kesinlikle özdilek bu arada havluda cok iyi
english home de basarili
Beymen nasıl sizce
beymende ideal☺️ ama genelde english home ozdilek alirlar
Hangisi daha kaliteli olur, yani beklediği yerde eskimesini istemem.
özdilek
Soley'e baktınmı.
Çok fazla marka bilgim yok açıkçası
Soley kaliteli bir markadır. Özdilekte satılır. Ben bursaya gittiğimde alırım soley marka gerçekten kaliteli havluları var. İstersen bir araştır netten.
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Güzel
Sizce özdilek mi beymen mi?
Zara home
Harika
Beymendeyim ✋
Sizce özdilek mi beymen mi, veya önerdiğiniz başka bir marka var mı?
Fark ediliyorsa Beymendir ☺️