Güncellemeler
+1 yıl
Yanlışlıkla bu kategoride paylaştım değiştiremesim sonradan.
Aramız kötü bu aralar kendisi hiç romantik falan değildir odunlukta var. Bir de yanlış anlamadıysam doğum gününde daha önce kimse doğru düzgün bir şey yapmamış.
Ne alayım sizce? Aklıma sweatshirt, cüzdan falan geldi. Bir de fotoğraflarımızı bastırayım dedim 🙄 yemeğe falan mı götürsem napsam bilmiyorum özel olsun istiyorum. Bu cumartesi doğum günü. Ayrı şehirlerdeyiz bir de burada olur mu o zaman bilmiyorum. Bir de birlikte deprem falan atlattık. Kirada oldukları ev falanda gitti. Moral olsun istiyorum birazda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İhtiyacı olan birşeyi alabilirisn
Ne gibi? şu an ihtiyacı olan bir şey yok gibi yani aklıma gelmiyor hiç biraz da romantik bir şey olsun istiyorum...
Aranızda konuştuğunuz sevdiği bir şey varsa onu alabilirisn ben flörtüme şey almıştım bana bir hikaye anlatmıştı hikayede geçen bir şey almıştım yani böyle bir şey olabilir.
Neyse s... Et yaa buna değmez buna hiçbir şey değmez allahından bulsun sürekli azarlar bir şey sorarım bunalır. Görüşmeyelimmder bir süre. Rahatsız oluyorum şu kadından derim haklı sebeplerim varken yazmasın sil çıkart derim ona da gelmez onlar sorunca ya da başka biri sorular sorunca problem yok küçücük bir şeyi abartır.
O kadar sinirim bozuk ki sinirden ağlıyorum. Avazım çıkrığı kadar bağırmak istiyorum kendi hatalarını insan görmez mi hiç yaaaa bulup bulabileceği en düzgün dürüst insanım ben herşeyimi aldı benden herşeyi mi. Daha ne istiyor yaaa. Seviyoruz diye bunları mı hakettim ben yaaa niye hep böyle oluyor niye kimse benim swvgmin kıymetini bilmiyor
Canmmm dur ağlama ne yaptı
Çok kötüyüm kafayı yemek üzereyim bununla boğuluyorum resmen.. güzel güzel konuşuyoruz derken birden konuyu başka yere götürüyor yok çok soru soruyormuşum sorgulama yargılama yapıyormuşum o.. ç ya
Knka seni kaybetme korkusu yaşat bakim ona.
Alakasız olucak ama bir şey sorucam bunun ınsta şifresi var bende yeni vermişti hiç girmedim ama inanadıramadım buna. Bilgisayardan girsem bildirim gider mi sence
Telefondan girince gidiyor diye biliyorum bilgisayardan gider mi bilmiyorum istersen soru aç sor cevap veren olur
Anladım teşekkür ederim sahte konum uygulaması indirsem kendi konumum değilde onun yakın olduğu konumu girsem 2 gündür konuşmuyoruz ctesi günü doğ. um günü gezerek iş yapıyor arkadşım armış bi Ada.. na'ya gideceğini söylemiş. Sonrasını bilmiyorum. Neredeyse bir gün önceden gidip s. üpriz yapmak istedim belki düzelir aramız diye. Bilgisayardan girsem bu seferde cihazdan giriş yapıldı diye bildirim de gidebilir diyorlar napsam bilemedim.
barıştınız mı