Elime yakın bir zamanda para geçecek bir miktar. iPhone 13 Almak istiyorum da 11'imi ne kadara satabilirim?
- iPhone 11 128 GB Beyaz
- Orijinal Sıfır 20W Apple Şarj Adaptörü ve Kutusundan çıkan kullanmadığım Orijinal Sıfır USB-C Lightning Şarj Kablosu var.
- Bataryası orijinal. Pil sağlığı %86.
- 29 Ağustos 2023'e kadar Apple Türkiye Garantisi var.
- Cihaz Türkiye cihazı.
- Bir kere kılıfsız ekran koruyucusuz kullanmadım.
- Faturası maalesef yok.
- Kutusu var. 2 Tane kılıf da var. Birini 100 Liraya diğerini de 50 Liraya aldım. Onunla da birlikte verebilirim.
Sizce bunu ne kadara satabilirim?
- iPhone 11 128 GB Beyaz
- Orijinal Sıfır 20W Apple Şarj Adaptörü ve Kutusundan çıkan kullanmadığım Orijinal Sıfır USB-C Lightning Şarj Kablosu var.
- Bataryası orijinal. Pil sağlığı %86.
- 29 Ağustos 2023'e kadar Apple Türkiye Garantisi var.
- Cihaz Türkiye cihazı.
- Bir kere kılıfsız ekran koruyucusuz kullanmadım.
- Faturası maalesef yok.
- Kutusu var. 2 Tane kılıf da var. Birini 100 Liraya diğerini de 50 Liraya aldım. Onunla da birlikte verebilirim.
Sizce bunu ne kadara satabilirim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
10 bin satabilirsin
Ne 10.000'i hocam, 14'den aşağı yok. Fiyatlar çok değişti. Umarım şaka yapıyorsunuzdur. :)
Dostum ikinci el fiyatı baya düşüyor ya bilemedim ama 15 arası rakam da belirleyebilirsin :)
Knk Sıfırı 18-19'da. 10.000'e 64 GB Bile yokken 128'i o fiyata satmak aşırı mantıksız olur ve zarar etmiş olurum.
Hangi şehirdesin
Adana.
Oha bende
Eğer uygunsa ben gerçekten almak istiyorum
Fiyat ne düşünüyorsun
Bütçem çok yüksek değil 11?
11.000'e veremem. Kimse sana veremez. 64 GB Bile bulamazsın o fiyata. 15.000 Düşünüyorum ben.
Yok doğrudur dediğin piyasa da o fiyata yok
Sadece şansımı denemek istedim
15e de satarsın
Bütçeni arttırabilirsen 14.500'e verebilirim.
15'e çok isteyen var da henüz para elime geçmedi geçmeden de satamam bunu
Valla artiramiyorum param o kadar yok
Şu anda kullandığım telefon ne
Aynen 15e de satarsın
Telefonun ne şu anda
19 yaşındayım hiç telefon kullanmadım. Bana da abim alicak xs veya 11
19 Yaşına kadar telefonsuzluk zor değil mi, sakın x serisini almak gibi bir hata yapma seneye güncelleme desteği kesilecek elinde kalır. Boyutuda çok küçük. 11'den aşağı alma. Bende yakında sırf oled ekran var diye 12 pro max veya 13 almayı düşünüyorum.
Ya kullanmak istemiyordum herkes gibi bu yaşıma kadar telefon telefon diye tutturmadım ama şimdi bir yerlere giderken arkadaşlarımla bulusurken artık gerekiyor. Iphone almak istiyorum ama şu an bütcem sadece xs yetiyor onu da abim alıcak
Xs gerçekten elinde kalacak bir cihaz. Arkadaş ortamındaysan sana bir iPhone 11 yakışır. Arkasına da şeffaf slikon kılıf. Rengi de beyaz mor yeşil falan. Tam senlik bir cihaz olur.
Valla kaç olduğu farketmiyor, fotoğraf çekmeyi sevdiğim için hem o yüzden de iphone almak istiyorum. Ailem de 11 üstü kullanıyor. Bana almıyorlar işte
Babam 13 Pro Max kullanıyor. Aile de babamla ben iPhone kullanıyoruz. Biraz pahalı da ama gerçekten uzun yıllar götürüyor iPhone. Geniş açı, gece modu gibi önemli özellikler 11 altında yok maalesef. Yoksa netlik konusunda çok iyi iPhone'lar.
Aynen öyle umarım iyi bir fiyata satarsın
Çok teşekkür ederim, umarım. Elimde X serisi olsa sana uygun fiyata verirdim cidden, kusura bakma. Kendine iyi bak. 😀
Yok önemli değil ya🥲😄🤧
Telefonun yok da tablet veya bilgisayarın vardır umarım. Yoksa çok zor olur. Bende geçen sene aldım ilk telefonumu iPhone 7'ydi. :) Ondan önce iPad'im ve bilgisayarım falan vardı. Hiçbirşeyin olmazsa zor oluyor.
Tablet var ya kime desem uzaylıymisim gibi tepki veriyor😅
Bende yıllarca iPad Air 2 Kullanmıştım. Çocuk musun falan diyorlardı da ben çok beğeniyordum. Bu telefonu alırken sattım sonra. Ama bilgisayarımın olması tablet eksiğini baya bir örtüyor. Umarım en güzel telefonu alırsın. Şimdiden hayırlı olsun. Yardımcı olabileceğim bir şey olursa her zaman yaz. Apple cihazlardan çok iyi anlarım.
Çook teşekkür ederim.