Ben bütün altınları toplayıp iki tane burma bilezik yaptırdım 1 sene önce bi 700 TL zarar etmiştim yaptırırken aradan beş ay geçtikten sonra sattım iki bileziğim ilk Aldığımda 30 bin idi beş ay sonra satınca 24 bin eğer satmasaydım şimdi şu an tanesi 34
kotu olmus keske satmasaydın dedıgın gbı sade olan ıscılıksız oyle degılmı ısmı ne acaba o halkanın ne dye gecıyo? ya da baget kolyemı alsam merak edıyorum ceyrek kolyese takan cok var ben farklı bsey ıstıyorum bana ınstadan model atma sansın var mı cok kararsızım ınan ınternetten guvenıp nasıl alıcam hangı sıte
Aslında bahsettiklerim sahte altınlar ama örnek olarak hint takısı sahte olanını alabilirsiniz hem çok güzeller hemde çok gösterişli bizim memleketin çoğu gelinleri hint seti takıyor tabi gerçek olanı ama sahte altın takanları gördüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İşlemeli olan daha güzel
demode durmuyo oyle degl mi
Evet ama yine de güzel anlamlı eskiyi çağrıştırması.
bılemedım kafam karıstı bın lıra daha fazla vrıp baget almak en ıyısı sanırım
Bence kalpli güzel
Bence kalpli olanı al çünkü diğeri erkeklerin taktığı kolyelere benziyo
2 nci olan güzel
tesekkurler
düz olan mı
Rica ederim evet
Nişanli iseniz sade olanı alın
En azından gerçek altın ilerde satarsınız da
evlıyım kalplı olanı begendım aslında ama sade olan cok basıt durmuyomu
Sportif takılır mısınız
Ben takılırım bu yüzden sadeyi seçerim ve ilerde sattığımda zarar etmem
genelde spor şık gıyınıyorum dıgerı ıscılıksız satarken deger kaybetmez oyle değil mi
Ama gösteriş için alırsanız bunu alacağınıza internette daha iyileri var
Sadece olanını çok fazla zarar etmezsiniz ama diğeri değer kaybedersiniz
Ben bütün altınları toplayıp iki tane burma bilezik yaptırdım 1 sene önce bi 700 TL zarar etmiştim yaptırırken aradan beş ay geçtikten sonra sattım iki bileziğim ilk Aldığımda 30 bin idi beş ay sonra satınca 24 bin eğer satmasaydım şimdi şu an tanesi 34
kotu olmus keske satmasaydın dedıgın gbı sade olan ıscılıksız oyle degılmı ısmı ne acaba o halkanın ne dye gecıyo? ya da baget kolyemı alsam merak edıyorum ceyrek kolyese takan cok var ben farklı bsey ıstıyorum bana ınstadan model atma sansın var mı cok kararsızım ınan ınternetten guvenıp nasıl alıcam hangı sıte
Aslında bahsettiklerim sahte altınlar ama örnek olarak hint takısı sahte olanını alabilirsiniz hem çok güzeller hemde çok gösterişli bizim memleketin çoğu gelinleri hint seti takıyor tabi gerçek olanı ama sahte altın takanları gördüm
Yatırım için işçiliği az olan altın alın süs için sahte altın alın ne uğraşacaksınız
dogru dıyosun sıteyı soylermısın bana nrden bulabılırım
Hiç takip etmiyorum sürekli karşıma çıkardı ama ilgimi çekmediği için hiç takip etmedim ama Iğdır’da satılırken almıştım anneme Ağrı’da da satılıyordu
Şimdi baktımda bulamadım ya ama Ağrı’da nerde satıldığını biliyorum
İkisini al gitsin
okdr zngın dglım
Kalpli olan ozaman
Çok varoş bunlar
kalplı olan guzel dgılmı dıgerı de mı kotu baget olanlar 3 bınden baslıyo sen ne tavsıye edersın
Daha sade bir şey