Alışveriş & Hediyeler Hummel spor ayakkabı nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Daha once kullanmadim internetten almayi dusunuyorum nasil iyimi Güncellemeler+1 yıl Adidas nike gibi pahali ayakkabilari saymazsak var mı su marka iyi dediginiz Hummel spor ayakkabı nasıl? Cevapla Ayakkabı Soruları İnternet Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Bence kalitelidir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir kere aldım bedava verseler giymem. Rahatsız ve cok cabuk dagılıyor. Amazon sitesinden dc shoes bakabılırsın 0 0 Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl evet her zaman kullandıgım marka super bence 3 adet var 2 yıldır gıyıyorum eskımedı bıle :D 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 321 cevap paylaştı. sevmem dandik 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 615 cevap paylaştı. Güzel ayakkabı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bilmem ki 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sıkiçırs ile puma güzel bnce Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niv balans da olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence kalitelidir
Bir kere aldım bedava verseler giymem. Rahatsız ve cok cabuk dagılıyor.
Amazon sitesinden dc shoes bakabılırsın
evet her zaman kullandıgım marka super bence 3 adet var 2 yıldır gıyıyorum eskımedı bıle :D
Ben sevmiyorum puma severim
Güzel marka kullanışlı
eskiden kullanmıştım iyiydi
sevmem dandik
Güzel ayakkabı
bilmem ki
sıkiçırs ile puma güzel bnce
niv balans da olur