Öncelikle merhabalar. Daha önce hiç kargo göndermedim bir şubeye gidip veya şubeden kargo almadım. Ailemden gizli şekilde şehir dışındaki birine kargo göndermem gerek. Telefon numaram ailemden birinin üzerine şimdi ben kargo verdiğimde onlara herhangi bir bildirim gider mi veya haberleri olur mu. Kargoyu nasıl göndereceğim. Kargo takibini nasıl sağlayacağım ve kendi ev adresimi verirsem evine herhangi bir şey (sorun olursa bildiri vs) gelir mi? Ailemin haberi olmadan göndermem gerek ve sorun olsun istemiyorum bu konuda birileri bana yardım edebilir mi acaba baya stres yaptım bunu
Ailedem gizli nasıl kargo gönderebilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
öncelikle internet siparişi mi yoksa kendin mi kargoya vericeksin
bildirim gitmez bir çok kere verdim sipariş faln sadece sana geliyor bildirim
İnternet siparişi değil ben bir hediyeyi kargo şubesinden başka bir yere kargoya vereceğim.
en yakın ptt şubesine git adres, isim, telefon numarası gibi şeyler istiyorlar birde kargo ücretini ödemen lazım sonrasında veriyorsun siparişi takip etmen de sana kod vericekler sipariş kodu onunla takip ediceksin
Teşekkür ederim. Başka bir kargo ile göndereceğim sanırım olmaz bir sorun yani umarım. PTT de 18 üstü isteyebiliuorlar diye duymuştum benim bir kaç ayım var henüz 18 için
Bir şey soracağım kendi evimin adresini mi vereyim yoksa mesela kapı numarasını değiştirip mi vereyim gönderen adresini girerken?
bir şeyleri değiştirme hiçbir şey olmuyor sadece öyle bilgini istiyorlar kargo gitmezse sana gönderiyorlar istersen o yüzden adresini veriyorsun
Gönderirken telefon gitmiyor galiba
Ben gönderdim hiçbirinin haberi olmadı.
hayir sıkıntı cıkmaz.
zor gibi sanki