Alışveriş & Hediyeler 1 ay AVM'ye gittiğinizde hangi mağazada en çok zaman geçiriyorsunuz? Yenibirbenn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sevgilimle gittiğimiz zaman ilk yemek yeriz sonra D&R ve Sephora'da saatlerimiz geçer 👨❤️💋👨👫🏻 Güncellemeler1 ay Çok Süper bir soru 🤩🤩 AVM'ye gittiğinizde hangi mağazada en çok zaman geçiriyorsunuz? Cevap Yaz 28 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Aytenliikadinn Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Yiiaaa sorumlan alakasız ayni sorulari bire bir ayni sormuşuz haha 😹 1 4 Yorumla Yenibirbenn 1 ay haha bu soru mu aynı 😄 Yorumla Aytenliikadinn 1 ay Hahaha evet Yorumla Yenibirbenn 1 ay Ruh ikiziyiz belki ghjb Yorumla Aytenliikadinn 1 ay Öyleyiz bence hdjdjd Yorumla
Desert_Lotus Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% 1 ay Adidas ve Loft o da maks. 3 - 5 dk ama gerçekte olansa Watsons çünkü 1 dklik bir alışveriş bile kasa kuyruğu sayesinde 10 dk'yı bulabiliyor. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Yemek katı dışında ilgimi çekmiyor. 😃 Ben avm sevmiyorum zaten, marketler varsa orayı gezmeyi severim. 1 0 Yorumla
DewilTUYU Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Hemen hemen tum magazalara dalar cikarim. Hic aklimda yokken bir giysi almisimdir da. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Avm sıkılıyorum ben yaa mağaza gezmek sıkıcı geliyor netten bakıp gider alırım direkt 😂 1 0 Yorumla
zeynepp_ozge Takip Et Xper 1 Yaş: 42 1 ay H&M ve Gratis annemlerle falan gidersem de mmm migros falan yani büyük mağazalar illa bakcak bişey bulurum almasam bile dolanirim ortalikta 1 0 Yorumla
crystalalpha Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 ay @yenibirbenn iyi akşamlar, yeni üyeyim ben. Bir soru sormuştum kaldırılmış, erkeklerede güvenip soramıyorum. Xper diye bir şey varmış sanırım yetmiyormuş mesaj atmak için, yani soramadım. Rica etsem yazar mısın? Teşekkürler. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,5b cevap paylaştı. Genelde teknoloji 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Vadi İstanbul 😄 1 1 Yorumla FiqHShott 1 ay Haa zaman geçiriyorum pardonYeme içme yerlerinde spor teknoloji ve kıyafet yerlerinde Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 616 cevap paylaştı. Ayakkabı elektronik 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kıyafet mağazaları 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Yiiaaa sorumlan alakasız ayni sorulari bire bir ayni sormuşuz haha 😹
haha bu soru mu aynı 😄
Hahaha evet
Ruh ikiziyiz belki ghjb
Öyleyiz bence hdjdjd
Adidas ve Loft o da maks. 3 - 5 dk ama gerçekte olansa Watsons çünkü 1 dklik bir alışveriş bile kasa kuyruğu sayesinde 10 dk'yı bulabiliyor.
Yemek katı dışında ilgimi çekmiyor. 😃 Ben avm sevmiyorum zaten, marketler varsa orayı gezmeyi severim.
Hemen hemen tum magazalara dalar cikarim. Hic aklimda yokken bir giysi almisimdir da.
Avm sıkılıyorum ben yaa mağaza gezmek sıkıcı geliyor netten bakıp gider alırım direkt 😂
H&M ve Gratis annemlerle falan gidersem de mmm migros falan yani büyük mağazalar illa bakcak bişey bulurum almasam bile dolanirim ortalikta
@yenibirbenn iyi akşamlar, yeni üyeyim ben. Bir soru sormuştum kaldırılmış, erkeklerede güvenip soramıyorum. Xper diye bir şey varmış sanırım yetmiyormuş mesaj atmak için, yani soramadım. Rica etsem yazar mısın? Teşekkürler.
D&r GsStore Nike Adidas
Genelde teknoloji
Şu sıralar doncuları çok geziyorum
Ben hiç AVM'ye gitmem ki
Teknoloji mağazası ya da yemek.
Bershka, Beymen, Pull and Bear vs
Dr, pull&bear, adidas en çok bunlar
Nike adidas under armour jack jones mavi zara
Sephoraaaa
Vadi İstanbul 😄
Haa zaman geçiriyorum pardon
Yeme içme yerlerinde spor teknoloji ve kıyafet yerlerinde