erkek arkadaşa doğum gününde hediye ne alabilirim sevgili değiliz? Tesbih nasıl olur sizce?
Erkek arkadaşa ne hediye alınır?

erkek arkadaşa doğum gününde hediye ne alabilirim sevgili değiliz? Tesbih nasıl olur sizce?
Eğer yakından tanıyorsan ona hitap edecek şeyler alabilirsin, mesela kitap okumaya seviyorsa kitap , spor yapmayı seviyorsa matara,
Cevap
20Cevap
Tesbih ayrı bir zevk. Ve şunu yapmayin erkeklere artık. Yakışmıyor. Efemine adamın elinde tesbih gördüm ya. Saçını rofle yapmış kasları aldırmış adamın elinde de tesbih var artık. Bence al bı saat. Geçsin gitsin
En iyi tesbih hangisi bilginiz var mı kehribar nasıl?
İçıne neden sıçalım, tesbih kullanan biri eline de gayet yakışıyor ben taşlardan anlamadığım için soruyorum
Tesbih iğrenç bir hediye. Vitrinlik süs eşyası alabilirsin mesela hoş olur.
Sevgilin değilse alma gerek yok. Biz ABD de yaşamıyoruz burada bu tür şeyler yanlış anlaşılır.
Tespih çok kekoca geliyor bana, kar yağacak yakında bir bere alabilirsin..
Tesbih güzel ama kişiliğe göre deyişir kişiliğini sen biliyorsun tesbih, yüzük, çakmak, arabası varsa küçük aksesuarlar bile olur
Güzel bir gömlek pantolon vesaire ama genel olarak parfüm uygundur bence tuttuğu takımın forması olur bence fanatikse eğer kalbini fethedersin
Tesbih bilemm severse olur ama saat falan daha çok öneririm
bilmiyorum biraz basit olur güzel bi sweat alabilirsin
Çok kro bir hediye gibi. Cüzdan al bence
Kaktüs alabilirsiniz,
Parfüm bence daha uygun
Saat gömlek tesbih ayakkabı
Gömlek kazak swet
Geçen yıl aldım
Parfüme ne dersin
Tabi bütçeni bilmiyorum ama kaliteli bir saat hepsinden etkileyici olur aslında
Ne kadarlık bir saat
En bin TL bir saat
O kadar bütçem yok maalesef
O zaman saatten vazgeç parfüme dönebilirsin. Seni hatırlatacak bir koku güzel olur
İçinden ne gelirse
Ayakkabı bence
Tesbıh parfum falan
En ideali saat bence ya
Güneş gözlüğü olabilir
uçak al küçük bir şey olsun diyorsan araba
Saat kemer gömlek kazak vs
En İyi Cevap