Kocam için bunu alıp giymeli miyim, beğenir mi?

Genelde masum çeyizlik geceliklerim var bunu almayı düşünüyorum ablam bana adam senden soğur dedi beğenmez mi ya?
Beğenmeyen erkek varsa güzel kardeşim zaten, ona çıplak çıksan karşısına hiç bir yerini oynatamazsin dilini bile ;)
Ne alaka
Cevap
79Cevap
Vücudun bunu taşıyabilecek kadar güzelse al derim
Fiziğim Güzel.
Birincisi iyi bir fiziğe sahibim 169 yaşında 56 kiloyum. Ama insanların vücütları ile dalga geçmez çok aşağılık bir iş. Pörsümüş olabilir? Ne var o istediğini giyemwz mi yazık
Ben alınganlık yapmıyorum ben haftanın üç günü spora giden. birisyim alınmam ama kadınların belli ölçülere sığdırmaya çalışan cahillere de tahammül yok.
Kavga edeceğin bir şey yok kimse seninle aynı fikirde olmak zorunda değil.
İşte sen de benimle aynı fikirde değilsin durduk yere cahillikle falan itham edemezsin kimseyi emoji koyduysam espri yapıyorumdur yoksa kimsenin vücuduna ben de gidip direkt hakaret etmiyorum. Çünkü ben de bir zamanlar baya kiloluydum zorbalığın ne hissettirdiğini en iyi ben bilirim
Bana göre bu düşünce cahilce. Ben sana cahil demedim.. sen şaka etmiş olabilirsin ama bazı insanlar bunu gerçekten yapar
Neyse teşekkür ederim.
Ablanla bir daha konuşma bu konuları ya. Kimseyle konuşma. Yatak odanızda sizin ne giydiğiniz kimseyi ilgilendirmez. Beğendiysen al. Bu yüzden soğuyacak adam varsa da uğurlar olsun 😅
Konuşmamda sıkıntı bulmadm
Ablan mitoz bölünmeyle mi çoğalmayı düşünüyor? Ne demek "adam senden soğur?" Niye soğusun yahu? Benim ayrıldığım karım 17 yılda bir kez şöyle sürpriz yapmadı bana.
Ablam vasat ve klasik bulduşu için öyle dedi
Ah, çok pardon, ben yanlış anlamışım ablanın dediğini, özür 😞
Sadece Beğenmesi seni tatmin edecekse sorun yok.. ama bunu giyen bayanin sürekli sevişmeye ve ilişkiye girmeye hazır kocası olması şart! ☺️😉
İşim çok iyi olduğu için yatakta onunla hep ilişkiye girmek istiyorum tabii ki yarım erkekler düşünsün
Sürekli doyumsuz olman gerekir... Bir defa rahatlayıp uyucam diceksen alma bu kıyafeti ☺️😉
Benim eşimle bizim cinswln hayatımız gayet yolunda.
☺️ umarım öyledir.
Ablan bu işlerden hiç anlamıyor söyleyinm bunu eğer fiziğin güzelse güzel olur
Ablam bunu vasat ve kalitesiz buldu kendisi bir jartiyere 4 bin TL verir
Seni mi kıskanıyor ablan
Yo benş niye kıskansın kendisi çok modern çok zengin kocası çok zengin
Fiziği nasıl sana göre
Güzel de fesatlık yapmaya çalışmak
Abla halt etmiş ama bunu ikinci kez giyemezsin adam parçalar bunu çıkarırken çok fena 😍
Hayvanla evli değilim parçalar ne kanka. Ayrıca ablam kendisi moda ikonudur
Bayıldım çok dehşet bir şey bu, sen kelimelere takılma. Link bırakır misin yara guncelle linki
Gerek kalmadı buldum ben. Diğer renkleri de çok güzel😍
Aymen sen de evli misin
Beğenmeyecek kocaya ısrar etme postala gitsin bence, beğenmek değil aklı çıkması gerek, ben görsele bakarken kendimden geçtim adeta.😁😁
yaa bilmiyorum diğerlerini ama partnerimin üzerinde ne olursa olsun beni etkilemiyor soyunması gerekiyor :D
Tek basina yeterli degil bence, tuylu kelepce de siparis ver bence 😂😂
Kocam azıma eder
Degisiklik ve cinsel hayatinizda zevk ve renk katar seksi seven bir eşse bayilir
Evlilik güçlenir. Yatak hayatını anlatma aklın yok mu
Bence ona gerek yok, erkekler pek ilgilenmez böyle ayrıntılarla
Çoğunluk beğenir. Kocanız belki beğenir, belki beğenmez.
İçinde nasıl duracağını kestiremedim. Varsa boydan bir resim daha çok yardımcı olabilirim….
Sende de böyle duracağından şüpheliyim sonra sıkıntı olmasın 😂
Aynısını trenyol da gördüm 170 tl idi ben de bunu beğenmiştim
Bende trendyoldan aldım
Benceok beğenir eşim de bu tarz şeyler alır kullanır genelde hatta bazen ben de alırım
niye böyle bir şey tercih ettin. muhabbetiniz mi azaldı
Özel bölgesi açık diyor bir de, hele heleee! Valla güzel ve seksi bir kıyafet ama umarım vücudunla uyumludur. Aksi takdirde bana biraz gülünç geliyor.
fızıgını bılmıyoruz yorum yapmak zor ten rengını bılmıyoruz yorum yapmak zor
ama ben şahsen bu modelı begenmedım ama fıkrın güzel yok kocan sevınır tabı
En İyi Cevap