Annelere ithafen.. 💐💐💐💐💐
#anneneensonnehediyeettin
#doğumgünüolanherkesegelsin 😇
@Sinirrr 💋
Annelere ithafen.. 💐💐💐💐💐
#anneneensonnehediyeettin
#doğumgünüolanherkesegelsin 😇
@Sinirrr 💋
Anne ve babam köyde yaşıyorlar. Onlara hediye eden çok onların yanına gidip onlara sarılmak onları en büyük mutluluk oluyor.
Aslında onların gözünde alınca bir önemi yok. Arayıp sormadıktan sonra yanına gidip elini öpmedikten sonra ona sarılmaktan sonra bir kıymeti de yok.
İşte bizler genel olarak sevgiyi hep yanlış anladık. İnsana hediye aldıkça sanki kıymetini daha fazla olduğu hissini olduğunu çalışmaya başladılar. Hediye yoksa özel günlerde bir şeyler alınıyorsa sevginin karşılığı sıfırdır mantığı da maalesef yerleşti. Bunu hediyeleşmeyelim diye demiyorum Sadece abartanlara söylüyorum.
Elbette ki bu dünyada en güzel hediye sanırım çiçek olsa gerek. Bu bitkinin varlığı bile insan da pozitif düşünceler yaratıyor. İnsanın mutlu ediyor mutluluk hormonları vücudunda sanki tabir caizse cirit atıyor.
Elbetteki alnı hediyeli çok güzel manevi değil var. Yukarıda yazdıklarım sizi eleştirmek için değil sadece genel olarak hediye düşkünleri için yazdım. Çünkü sevdiğiniz insanın yüreğinde annenizin sevgilisi gibi bir yürek yoksa ona hiçbir hediye yetmez.
Manevi olarak yanlarında olabilirsek dünyanın en mutlu insanı oluyorlar. Bir anne evladı kötü dahi olsa affeder.. sevgisi tarif edilemez. O nedenle annelerimizin hakkı asla ödenmez. Melek gibi daima korur evladını, koca sırık olsakta sürekli kaygılanırlar... Anne olmak, herkese nasip olmaz. Anne candan öte bir varlıktır... yüreğimizle özden hissederiz sevgisini... neyse ağlamayacağımmm... yorumunuz için çok teşekkür ederim beyefendi🙏🏻
Sizin hüzünlendirmek istemezdim kusura bakmayın. Bizlerde kazık kadar olduk tabiri caizse annemin gözünde hâlâ birer eşek sıpasıyız. Gücü yetmese de elini bir şey alıp bak döverim haaa demesi bile aslında sevgisindendir. Kalplerinde hiçbir zaman da kötülük olmadı onların.
Allah'a emanet olun inşallah. Hoş kalın, hoşçakalın... 🤲🤲🤲
Annenin elinden öper saygılarımı sunarım, doğum günü kutlu olsun, nice sağlıklı yılları olsun✌🏻
Annem hediye istemez o konuda mütevazi bir kadın, yinede ben her yıl bir demet gül ve takı alıyorum.
😉✌🏻
🤩 sağ ol ✌🏻
😃 hep birlikte..
Tum annelerin ellerinden opuyorum anneler candir ve her kadin anne adayidir kadinlari uzmeyin gelecekte anne onlar...
Cevap
10Cevap
bunu aldım anneme en son bi ay falan önce hediye
Benim annem sadece beni dogurtugu için bakmadığı için anne demiyorum ona hiç birşeyi hak etmiyor o zaten anneler gününde hiç almam kadınlar gününde de aynı onun doğum gününde de aynı 🥹😓sadece dogurmakla annelik olmuyor çocuğa Balcan ilgiyle sevgiyle ben göremedim böyle bişi ondan 😞
Teşekkür ederim
Annem ile aram iyi değil ama keşke beni seven ve benimde sevdiğim bir annem olsun isterdim her zaman. yani anne sevgisi başka oluyor, sonuçta ilk güvendiğiz kişi oluyor ya da sizi ilk seven kişi oluyor. bu yüzden anneler çok değerlidir. ben çiçek alırdım ayda sevdiği bir şey varsa onu alıp sürpriz yapmak isterdim.
Çok güzel çiçekler doğum günü kutlu olsun annenin...💞
Annem doğum günü kutlamaz hoşlanmaz pek ama, anneler gününde güzel bir aile albümü hediye etmeyi düşünüyorum.
Çiçek çok hoş olmuş renkler vs harika, doğum günü kutlu olsun ❤️
Bazen içten bir Seni Seviyorum cümlesi bile gerçek bir hediye olabilir. Bunun dışında annem çiçekleri çok sevdiği için çiçek almayı tercih ediyorum.
Bir ihtiyacı yok üst baş birşeyler alırım kendisine
Orkide sever hanım ağamızzzzzzz😂
Yok kız emoji vardı ama gülücük annem cennetim kurban olsun orkide gönül bahçem ona 🤗🤗🤗❤❤
Aşırı güzel bir buket değilmi bu ya
Anca çiçek alabiliyorum
Kolye almıştım en son
En Büyük Sorunum O 🤦 Beğenmiyor
Güzel bir demet
hiçbir şey almam. İlişkim iyi değil onla
Saksı da çiçek.
Airfryr
Hiçbir şey
İstemem
Annemi sevmiyorum
En İyi Cevap