Alışveriş & Hediyeler 1 ay Erkek arkadaşıma yıl dönümü hediyesi ne alabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Erkek arkadaşıma yıl dönümü hediyesi ne alabilirim? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 ay SaatCüzdanSigara kullanıyorsa sigara tabakasıYine sigara kullanıyorsa çakmak şöyle afilli bir şeyArabası veya motoru varsa o marka modele göre güzel bir anahtarlıkKalıcı bir parfüm 1 0 Yorumla
Hayatlarvehayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Bileklik saat kazak vs bide en sevdiğiniz yani anlamlı olan fotografi kara kalem yapıp ya da yaptırıp verebilirsinde 1 0 Yorumla
SilverShadowll Takip Et Xper 2 Yaş: 32 1 ay Kullanıyorsa saat al. veya telefonuna göre güzel pahalı bir kılıf alabilirsinsenin erkek arkadaşın biz ne bilelim nelerden hoşlanıyor 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Şımartmayın şunları 0 1 Yorumla Soran 1 ay Tm. Yorumla
esteeste Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 89% 1 ay Saat alabilirsin 0 4 Yorumla Soran 1 ay Daha önce almıştım saat, kıyafet vs aldım farklı hoş bir şeyler düşünüyorum Yorumla esteeste 1 ay Sigara kullanıyorsa zippo cakmaga sevdiği figürü veya isim yazdirabilirsiniz ya da tesbih severse isimli tesbih de olabilir Yorumla Soran 1 ay Baska ne olabilir Yorumla esteeste 1 ay Başka gelmedi aklıma bisey Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bileklik saat kazak vs bide en sevdiğiniz yani anlamlı olan fotografi kara kalem yapıp ya da yaptırıp verebilirsinde
Kullanıyorsa saat al.
veya telefonuna göre güzel pahalı bir kılıf alabilirsin
senin erkek arkadaşın biz ne bilelim nelerden hoşlanıyor
Saat alabilirsin seviyorsa.
Şımartmayın şunları
Tm.
Saat alabilirsin
Daha önce almıştım saat, kıyafet vs aldım farklı hoş bir şeyler düşünüyorum
Sigara kullanıyorsa zippo cakmaga sevdiği figürü veya isim yazdirabilirsiniz ya da tesbih severse isimli tesbih de olabilir
Baska ne olabilir
Başka gelmedi aklıma bisey
kendinden bisiler ver sana ait
Kol saati