🌹🌹🌹🌹🌹
En çok sevdiğin çiçek ne 🤔😍?
🌹🌹🌹🌹🌹

#hangiçiçeğiseversin
😏🌹 ... 🌺🌻🌼🌷⚘?
@Sinirrr 💋
Tüm içecekleri seviyorum abla özellikle sevdiğim bir çiçek yok ama genel olarak zor bulunan bitkileri daha çok severim tropikal bitkiler özellikle yani böyle deniz kenarların da ya da böyle nemli ortamlarda yetişen bitkiler sarmaşık gibi olabilir. 🥰
Sebebini, nedenini tarif edemediğim bir şekilde "Şakayık" bana çok estetik geliyor..
Sanki kendini açmaya utanmış.. Bir mahcubiyet, bir edeb var çiçekte.. Ama açsa neler neler var özünde.. Fakat onun böyle tatlı bir utangaçlığı var gibi..
Gülden güzel çiçek mi var
Kırmızı gül
Kırmızı karanfil
Teşekkür ederim
Mutlu ettiğin için yüzüme güldün tebessümleri karşılıksız birakmayiz
😂
Sana aşık olcam bu gidişle 😂
Bana tavsiyeler ver biraz kızlardan kaçamak nereye kadar 😂
Cevap
31Cevap
Gül'ün özellikle kırmızısına farklı bakıyorum.
Koparılmasından yana hiç olmadım.
Çünkü çiçekler sola biliyor ama kadını güzelliği sokmuyor yaşı kaç olursa olsun.
Ondandır kadınlara çiçek almama nedenim.
Benim kadına olan sevgim çiçeğin solmasina kadar olmadi hiç
Patatya 🌱 (not:emojisini kullandiğim bitkinin papatya olmadiğini biliyorum çunki papatyali emojim yok nsksmsk)
Bende neden yok :(
😄😂😂😂
Kaktüs derdim önceden ama birkaç kişi sağolsun buradan vazgeçirdi. Geçen aylarda keşfettiğim bir bilgi yüzünden de favorim kara gül. Nadir bulunmasından ve siyah olmasından dolayı. Açıklamana düştüm ¢
Karanfil. Bende değişik bir anısı var, babamın bahçede karanfilleri olurdu, kar yağınca bembeyaz karın arasında kırmızı kırmızı sahnesi aklıma kazınmış.
klasiklerden olamam gülle falan uğraşamam... o yüzden lilyum alır geçerim... şık nazik estetik
Papatya severim ben ama kimse bana papatya almadı 😒
Gelincik çiçeği. Hemi çok güzel hemide çok hassastır.
Aynı kadınlar gibi.
En sevdiğim gül sonra papatya, menekşe ve orkide✌🏻
Bir erkek kendine kaktüs alıyorsa benim lugatımda bir kadına ihtiyacı yok demektir.. Dikenli kaktüsleri kendime hediye ediyorum. arada böyle ufacık hediyelerle kendimi şımartıyorum. Gülü susuz seniii aşksız bırakmam dercesine seviyorummm
Ben her çiçeği çok severim aslında seçecek olursam manolya orkide gül 😍😍😍🤩
Orkide yi cok severim.. Benim cicek alabilecegim kimsem yok.. Sanada çiçek alan yokk.. Ne garip bi dunya..
Kardelen çiçeğini çok seviyorum
@frenchgirl16 .
😍🤭
Sümbül , müthiş kokuyor , doğal glade
Sarı lale ve inci çiçeği 😀
Dalından koparılmayan her çiçeği severim..
Gardenya ve Plumeria
Ispartaliyim O Yuzden Gül
Bende Isparta liyim
Lale, orkide ve papatya
Papatya menekşe orkide gül
Kır çiçekleri, yasemin, zambak
Papatya, yol yol yine gık demiyor
O bir ekol tabiki😎
Orkide, gül, karanfil ve papatya.
Tabikide kırmızı gül 🌹😍
Papatya Çok seviyorum 🌼
Ben askerdeyken koğuşlar ile eğitim alanı arasında ormanlık vardı giderken hep papatya koparıp elime ya da kulağıma takardım 😄
Genelde askerlik yapılan bölgelerde böyle dağ bahçe olan yerlerde çok olur alıp Kurutmalıydınız😀
Evet öyle 😓 ve kızlar nerden bilir askeriye içi dışı hakkında şeyleri, biz neden kız lisesinde neler olur bilmiyoz tek bilinen hepsinin kız olduğu 😓😂😂
Anlamadım ama neyse 😅😃
Bilinmeyecek bir şey değil 😀
Vaybbe bizde kızlar bilmiyor sanıyoruz ama nasıll, naısl gördünüz mü yani öyle olduğunu
Doğulu olduğum için askeri bölgelere ve jandarmalara bizzat şahit oldum ondan biliyorum
Aaa aaaaaaa nerelisin söyle çabuk çok aşırı aşırı merak ettim
Doğunun bir yeri işte
Nergis severim, ama sizin ellere düştüm :)
Artık papatya 🌻
Papatya
Güllere bayılırım
Gül, orkide, lavanta
kaktüs seviyorum ben
Kaktüs
Lotus çiçeği
karanfil ve papatya.
Gül ve papatya.
Nergis
Orkide severim
Papatya