Araba alamadım malum bayilerde arada yok onun yerine ne alsam mutlu ederim özel manası olan bir şey olsun istiyorum?
Eşim doğum gününde araba istedi, araba bulamıyorum. Ne alsam mutlu olur?

Araba alamadım malum bayilerde arada yok onun yerine ne alsam mutlu ederim özel manası olan bir şey olsun istiyorum?
Alacağın arabanın parasını onun özel banka hesabına yatır. Bayilerden almak istediğin araba için kayıt bol. Bu kaydın belgesini de eşine ver.
Araç gelene kadar da güzel bir kol saati al.
Cevap
4Cevap
Masallah, iyi ki ev istememis. Tatile cikmak guzel hediye olabilir ama yeterli bulur mu bilemedim.
Onu da istemiyor ki önce araba al diyor araba icin parayı biriktirdik alamayınca kızıyor bana sürekli ne yapcam bilmiyorum borca girip farkli model alayım diyorum borca girmemi de istemiyor iki arada bir derede kaldım
Kanka bizde al be nikahına bak yemek yaparız ütü yaparık falan sjdk
Ne zaman doğum günüq
Şubat 25 i
Çok yakınmış ya muadil baksan
Yok ki araba yok olanda yükseliyor her an her gün nasil yapcaz bilmiyorum galericiler zengin oluyor
2. El alacaksın mecbur
ne alırsan al akli arabada bi kere
Sen olsan anlayış göstermez miydin bayilerde araba yok sıkıntı var gelmiyor
Eşim anlayış göstermiyor işte beni suçluyor ama bu 40 yılda bir olan durum resmen piyasa dolandırıcı dolu
Ya bazı konularda takıntısı var ve takınca da başımın etini yiyor günde kırk kere araba alamadın denir mi
Biliyor kendide ama araba ihtiyaç ve zorluk cektigi icin kızıyor bana bazı konularda takıntısı var yoksa çok isteği olan ne bilim para pul harcayan biri değil ama iste takıntılı olduğu konularda canavar gibi
Ya gece gece moralim bozuldu görüş yazan malı gördün mü ne deliler var ya tövbe Allah akil versin dicem de deli galiba neyse offf uykum da kaçtı 🤬
Sana istek attım kabul eder misin
Konuşmak isterimde sormak istediğim şeyler var
Bu kadınlar niye bu kadar paragöz a.
Paragözlukle alakasi yok kardeşim araba ihtiyaç bende alcaktim zaten ama işte alamadım piyasayı biliyorsun alt üst oldu
Anladım ab
bende eşin olabilir miyim
bana da araba lazımda
uzaktan kumandalı araba al bir tane
Neden
Neden derken arabayı dert etmesin diye
Neden araba istedi
Ya cevrede herkeste var ondan biraz eziliyor eşim birde ihtiyaç lazım ama iste acele ediyor o konuyu unutturamiyorum hangi hediye unutturur onuda bilmiyorum
Beklesin biraz
Yaa off napcam bilmiyorum beklemeyi bilmiyor çok sabırsız
Ama bekleyecek sen üzülüyorsun
Üzülüyorum tabi sanki ben almak istemiyormusum gibi ya da onu üzmek istiyormusum gibi davranıyor en çok o koyuyor
Evet
Sen eşine oyle yapar mısın
En İyi Cevap