Alışveriş & Hediyeler iPhone 11 beyaz mı alayım, siyah mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beyaz Siyah Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar Beyaz aldımm teşekkürler iPhone 11 beyaz mı alayım, siyah mı? Cevapla iPhone Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Beyaz alın bence 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kasası cam ise beyaz, çizilirse en azından siyahtaki kadar belli etmez. 1 2 Yorumla wantutiri +1 yıl asıl siyahta belli oluyor Yorumla NevHa +1 yıl Yani onu demek istedim aslında, siyahta çizikler daha belli oluyor. Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence beyaz al. Bende de moru var, guzel telefon bence 1 0 Yorumla
wantutiri Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl bende siyah var ve aslada beyaz almam kenarlarının boyası hemen gidiyor ve çizilince bir hoş oluyor o yüzden net siyah 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 450 cevap paylaştı. Benim rengim siyahtır net. Keyifli günler. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beyaz 1 0 Yorumla
ppyavuz Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl 11 eskidi artık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Paramız buna zor yetti ben memnunun halime şükrediyorum Yorumla cileksarisi +1 yıl Eskidi ise eskidi sanane ki? İsterse nokia 3310 kullanır. Yorumla cileksarisi +1 yıl Ayrıca gayet güzel bir telefon güle güle kullanın Yorumla Soran +1 yıl @cileksarisi teşekkürlerr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Beyaz alın bence
Kasası cam ise beyaz, çizilirse en azından siyahtaki kadar belli etmez.
asıl siyahta belli oluyor
Yani onu demek istedim aslında, siyahta çizikler daha belli oluyor.
Bence beyaz al. Bende de moru var, guzel telefon bence
bende siyah var ve aslada beyaz almam kenarlarının boyası hemen gidiyor ve çizilince bir hoş oluyor o yüzden net siyah
Beyaz daha şık.
Benim rengim siyahtır net. Keyifli günler.
Telefon da her zaman tercihim siyah 😊
Bende siyah var memnunum
Beyaz daha kibar duruyor
Beyaz
Beyaz al pişman olmasın siyah etrafı renk atıyor
Beyaz dah zarif
Siyah
Beyaz
Siyah her zaman beyazdan 1-0 daha önde
11 eskidi artık
Paramız buna zor yetti ben memnunun halime şükrediyorum
Eskidi ise eskidi sanane ki? İsterse nokia 3310 kullanır.
Ayrıca gayet güzel bir telefon güle güle kullanın
@cileksarisi teşekkürlerr
Siyah ✨
Beyaz