Benim bir bogayla ilişkim vardı bitti diyip 1 ay sonra özledim diyerek geri döndü sorunlarımız vardı. Ama bu defa hallettik bu defa da bir bahanesi olmadan ve nedenini açıklamadan sonlandırdı ilişkiyi. Dengesizlik degilde ne? Diger bütün özellikleri taşıyor evet.
Ciddi tavırlara sahip olan oğlak burcları aslında sevgi dolu ve merhametli bir kalpleri vardır. Sert görünen bu burc aslında çekingen ve duygusaldır bu yüzden seviyorum, terazi biri ile tanışma nailine erişemedim henüz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yengeç burcu
İkizlerim
Terazi yay iyi bence eğlenceliler
Burcum koç
Yükselenim aslan
Ay burcum ikizler
Benim vaziyeti sen düşün...
Burcum Boğa balık ve akrep burçları bana çekici gelmiştir hep
Balıkla akrep çok zıt iki kişilik ama hangi özellilıerini sevdin?
Balık tam bir aşk burcu onun bu yönünü çok seviyorum akrep ise ihiras dolu onun da en çok bu yönü hoşuma gidiyor akrep en korktuğum burç aynı zamanda
Akrep tehlikelidir evet. Boga akrepten daha güvenilir lakin dengesiz. Dengeli derler ama beni hep tam tersi bulmuştur
Boğa sabırlı sakin ve istikrarlı bir kişilere sahip aynı zamanda aşırı inatçıdır dengesizlik konusunda bir şey diyemem
Benim bir bogayla ilişkim vardı bitti diyip 1 ay sonra özledim diyerek geri döndü sorunlarımız vardı. Ama bu defa hallettik bu defa da bir bahanesi olmadan ve nedenini açıklamadan sonlandırdı ilişkiyi. Dengesizlik degilde ne? Diger bütün özellikleri taşıyor evet.
Boğa, oğlak burcuyla iyi anlaştığım için oğlakları severim
Oglagın nesi güzel mesela?
Teraziyle aran nasıl?
Ciddi tavırlara sahip olan oğlak burcları aslında sevgi dolu ve merhametli bir kalpleri vardır. Sert görünen bu burc aslında çekingen ve duygusaldır bu yüzden seviyorum, terazi biri ile tanışma nailine erişemedim henüz
Anladım ciddi kişileri seviyorsun. Ben de aynıyım 👍 bogayla aram iyi. Genelde net kararlılar bana gelen dengesiz sürekli ayrıl barış bişey oldu.
Bende boğalar ile çok iyi anlaşıyorum oğlak burcuyum
@Gripin34 iyi ne güzel
Men tereziyem yaxşi gız. Boxa burcu kadini sevmirem
Sebep
Boxa burçları meni boynuzlayifti
Akrep burcuyum hangi burcu sevdiğimi bilmiyorum.
Öküz burcuyum inek burcunu seviyorum
Oğlak burcuyum yükselen aslan
burçları değil insanı sev. bırakıp şu saçmalıkları
Yay burcuyum öyle sectigim burc yok 🤣
Oglak ama burclara. inanmam canım
Benim akrep
Aslanım kendim
Oğlak ama burçlara inanmıyorum
Başak
başak knka akrep :D