Bu arada Winston Dark Blue üzerine sigara tanımam çok iyi. Sadece o da bozdu 🥲 şu an rezil ama bir iki ay önce deneseydin o aroması of of. Birde sen sen uxun ince sigara alma kalın al ağır istiyorsan
Şey de kötü Marlbora Touch kusmuk gibi tadı. Lise zamanlarımda kullananlar kendini havalı sanardı. Şimdi beş para etmez. fkfkgkm Bir Camel'in tadını bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Winston güzeldi o da bozmuş. Sigara bağımlısı olmama rağmen iğrenerek içiyorum artık hepsinin tadı hemen hemen aynı olmuş ve zehir gibi.
valla ya
Yani kısaca içme knk. Bende bırakıcam zaten.))
doğruda bırakmakta zor oluyor iyi bir sigara bulmaya çalışıyorum
Doğrudan bırakmayınca da hiç olmuyor. Her boşlukta istiyor insanın canı. En iyisi Winston Dark Blue'ydu. Dene istersen
zaten şu an onu kullanıyorum da alışamadım normalde kent Blue kullanıyordum
Kent daha hafif.
evet ben ağır bi sigara arıyorum
Kendin sar evde
yapamam ki heralde
Neden yapamayasın. Otu ve kağıdı alıyorsun. Makinesi var zaten o sarıyor
Hm denerim
Bu arada Winston Dark Blue üzerine sigara tanımam çok iyi. Sadece o da bozdu 🥲 şu an rezil ama bir iki ay önce deneseydin o aroması of of. Birde sen sen uxun ince sigara alma kalın al ağır istiyorsan
Kalın kullanıyorum zeten aynen keşke winston bozmasaydı ya önceden kullanmıştım birkaç kere
Şey de kötü Marlbora Touch kusmuk gibi tadı. Lise zamanlarımda kullananlar kendini havalı sanardı. Şimdi beş para etmez. fkfkgkm Bir Camel'in tadını bilmiyorum
Molboradan nefret ediyorum zaten ve tekel 2000in de tadı kötü ya
Puro sigara denedim ama oda kötü tadı bi değişik
Bitmeyen sigara puro xjfkfk
evet bitmiyor harbiden
Gel sen bu sigara işinden vazgeç. Dkfkfk zaten çok kötü tırnakta leke bırakıyor. Öksürük yapıyor
denicem bırakmayı
bira kullanıyon mu?
Yok knk. Alkol almıyorum. Müptelası olurum diye korkuyorum kendindimden. Fazla bağımlı vücudum var.
ben tuborg kırmızı kullanıyorum tadı çok iyi
Bildiğim kadarıyla en favori parlament
Tütün
Modeli kaçak
hm saol
Parlament
parliament midnight blue
Winston
Parlament reserve