Alışveriş & Hediyeler Sizce aldığım hediyeler güzel mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevgilime doğum günü hediyesi olarak bunları aldim sizce beğenip kullanır mı? siz olsanız beğenir mısiniz Güzel Güzel değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok mu basit sizce ya da gereksiz mi Sizce aldığım hediyeler güzel mi? Cevapla Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Evet güzeller 0 0 Yorumla
Esra_bayram Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl güzel, kullanışlı ama bir tık klasik geldi bana☺️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok seviyor bu tür şeyleri o yüzden tercih ettim yoksa gömlek veya parfüm almayı düşünüyordum Yorumla Esra_bayram +1 yıl sen aldığın için zaten beğenir ama bu tarz şeyleri beğenir diyorsan ekstra beğenir güle güle kullansın 👍 Yorumla
Toghyan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İade işlemlerini başlatırmısın hahshshshshs 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok be Yorumla
Iemalpha Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl güzelmis ama eldiveni belki kullanmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyor genelde bundan 2 ay önce görmüştüm elinde Yorumla Iemalpha +1 yıl o zaman kullanır endişelenme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet güzeller
güzel, kullanışlı ama bir tık klasik geldi bana☺️
Çok seviyor bu tür şeyleri o yüzden tercih ettim yoksa gömlek veya parfüm almayı düşünüyordum
sen aldığın için zaten beğenir ama bu tarz şeyleri beğenir diyorsan ekstra beğenir güle güle kullansın 👍
İade işlemlerini başlatırmısın hahshshshshs
Yok be
güzelmis ama eldiveni belki kullanmaz
Kullanıyor genelde bundan 2 ay önce görmüştüm elinde
o zaman kullanır endişelenme
Bilemedim