Alışveriş & Hediyeler Sahibinden platformunda uyuyan adamlı ev ilanı! :D İlan verirken bu kadar doğal olmak iyi mi? Marisen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 510 Yapay Zekaya Sor ilan yayından kaldırılmış ama çok komiğime gitti :D benim arkadaşların fotoğraf çekme ve ilan yeteneği de böyle ghjdfjg Sahibinden platformunda uyuyan adamlı ev ilanı! :D İlan verirken bu kadar doğal olmak iyi mi? Cevapla Fotoğraf Soruları Sahibinden Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
ShoppingColic Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 338 cevap paylaştı. keşke oradaki abi gibi hayata karşı bu kadar umursamaz olabilsem 😅 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Böyle ilan verilmez dikkat çekmek için 0 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Neyse ki tuvalet veya banyo görsellerinde aynı doğallığa başvurmamışlar dedirtmiştir. 2 0 Yorumla
aresvsares Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl Ha ha ha 😂 iyi ki başka bir şey yaparken çekilen foto koymamış 😁😁 Spota bakın : " Bu evi alım aşk hayatınız renklensin" 😂😂 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Eskiden tuşlu ve kameralı telefonlarda kanepede oturan dede fotoğrafı oluyordu. Şaşmaz, herkeste vardı. Buna şaşırmadım. :)) 0 0 Yorumla
plzweed Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bi ara bi araba ilanı vardı. Benzin bitince otomatik duran motor sistemi, açılabilir kapılar var falan yazıyodu o da çok iyiydi. 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Eminim o uyuyan herifin evin satıldığından haberi bile yoktur 🤣😂😀 0 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Profesyonelce bir hareket değil ama Türkiye'de olduğu için şaşkınlıkla karşılayamıyorum. 0 1 Yorumla DaryDixon +1 yıl Sen misin profildeki Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnsan ortalığı toparlar, hadi toparlayamasa da battaniyeyi iyice örteydi. 😂 0 0 Yorumla
PastaYoksaKolaİç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl İlan başlığını doğrulmak için bu şekilde çekmiş olabilir 0 0 Yorumla
Oagit Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 73% +1 yıl Trabzon ne bekliyoruz ki hem komik hem doğal hem absürt 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Belki evi satan kadın promosyon olarak eşini de satılığa çıkarmıştır bıktığından😂 0 0 Yorumla
kartaltuvasi Takip Et Xper 7 Yaş: 72 , eic 97% +1 yıl Yayından kaktığına göre demek ki etkili olmuş ve saymışlar.Hayırlı olsun... 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ne güzel işte evin konforunu belli ediyor :D 0 0 Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ya valla yıkıldım ya yani laz aklı olduğu belli :D 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl 450bine ev varmış ona daha çok şaşırdım emin ol :D 0 1 Yorumla hayatnasılgidiyor +1 yıl trabzonda ve bodrum kat ne bekliyorsunki Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 418 cevap paylaştı. bana bunu anımsattı 😂😂 1 1 Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl 😂😂 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı. Bu Ilana sen mi baktın? Orada ev fiyatları bu normal mi! Ederi nedir? Kiralar hakkında bilgin var mı 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Trabzon kanka orada anormal olan şeyler normaldir bizim memleket böyle ahahahahah 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sırf dikkat çekmek için yapılan bir ilan ya! Ama amaçlarına ulaşmış gibiler. 0 0 Yorumla
Doğdugüneşimm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl İmmmh o adamın yerin orada olmamış şöyle diğer köşeye koyalım 😬 0 0 Yorumla
hayatnasılgidiyor Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl vay saftirikler yaaaaevi sat eyvallahta uyuyan kardeş promosyon mu derlerbirde ev ne kadar dğınık düşük ıq lu olmasalar önce evi temizle sonra çekbu doğallık değildir bu pisliktir hhahaha 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Onu tutar camdan dışarı fırlatırım odanın ortasın da kimseyi yatırmam ben 😂 0 0 Yorumla
Black_widow0 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Absürt bir doğallığı var. Gülerken kendimi iyi hissetmedim :( 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyice trol sayfasına döndürdüler hiç komik değil ahmakca. Türk toplumunun %70i g zekalıdır diyen adam oranı ckk çok az söylemiş 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 308 cevap paylaştı. Bari evi toplasaymislar 😅 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ne sanki uyuyan insan mı görmediniz de komik djjd 0 0 Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Mışıl mışıl uyuyabileceğiniz ev işte daha ne 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 319 cevap paylaştı. Trabzon burası normal değil mi 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Umarım evin satıldığından kardeşin haberin vardır 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bu en masumu ilan sayfalarında neler ahah 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 373 cevap paylaştı. adamı da veriyorlardır belki sdfsdf 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 673 cevap paylaştı. kardeşinide satiyormuş demekki 0 0 Yorumla
Prada_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bu gözler mutfakta klozet gördü 0 1 Yorumla Prada_ +1 yıl Yani böyle evi ilana veren.. Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haha enteresan ilan 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 564 cevap paylaştı. Komik değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
keşke oradaki abi gibi hayata karşı bu kadar umursamaz olabilsem 😅
Böyle ilan verilmez dikkat çekmek için
Neyse ki tuvalet veya banyo görsellerinde aynı doğallığa başvurmamışlar dedirtmiştir.
Ha ha ha 😂 iyi ki başka bir şey yaparken çekilen foto koymamış 😁😁 Spota bakın : " Bu evi alım aşk hayatınız renklensin" 😂😂
Eskiden tuşlu ve kameralı telefonlarda kanepede oturan dede fotoğrafı oluyordu. Şaşmaz, herkeste vardı. Buna şaşırmadım. :))
Bi ara bi araba ilanı vardı. Benzin bitince otomatik duran motor sistemi, açılabilir kapılar var falan yazıyodu o da çok iyiydi.
Eminim o uyuyan herifin evin satıldığından haberi bile yoktur 🤣😂😀
Profesyonelce bir hareket değil ama Türkiye'de olduğu için şaşkınlıkla karşılayamıyorum.
Sen misin profildeki
İnsan ortalığı toparlar, hadi toparlayamasa da battaniyeyi iyice örteydi. 😂
İlan başlığını doğrulmak için bu şekilde çekmiş olabilir
Trabzon ne bekliyoruz ki hem komik hem doğal hem absürt
Belki evi satan kadın promosyon olarak eşini de satılığa çıkarmıştır bıktığından😂
Yayından kaktığına göre demek ki etkili olmuş ve saymışlar.
Hayırlı olsun...
ne güzel işte evin konforunu belli ediyor :D
Ya valla yıkıldım ya yani laz aklı olduğu belli :D
450bine ev varmış ona daha çok şaşırdım emin ol :D
trabzonda ve bodrum kat ne bekliyorsunki
bana bunu anımsattı 😂😂
😂😂
Bu Ilana sen mi baktın? Orada ev fiyatları bu normal mi! Ederi nedir? Kiralar hakkında bilgin var mı
Trabzon kanka orada anormal olan şeyler normaldir bizim memleket böyle ahahahahah
Sırf dikkat çekmek için yapılan bir ilan ya! Ama amaçlarına ulaşmış gibiler.
İmmmh o adamın yerin orada olmamış şöyle diğer köşeye koyalım 😬
vay saftirikler yaaaa
evi sat eyvallahta uyuyan kardeş promosyon mu derler
birde ev ne kadar dğınık düşük ıq lu olmasalar önce evi temizle sonra çek
bu doğallık değildir bu pisliktir hhahaha
Onu tutar camdan dışarı fırlatırım odanın ortasın da kimseyi yatırmam ben 😂
Absürt bir doğallığı var. Gülerken kendimi iyi hissetmedim :(
İyice trol sayfasına döndürdüler hiç komik değil ahmakca. Türk toplumunun %70i g zekalıdır diyen adam oranı ckk çok az söylemiş
Satın alırken promosyon işte
Bu kadar da olmasın ya xd
Bilerekmi yapmislarki
Bari evi toplasaymislar 😅
Ne sanki uyuyan insan mı görmediniz de komik djjd
Yaratıcı Samimi Akılda kalıcı
Hshshs bu gerçek mi ya
Mışıl mışıl uyuyabileceğiniz ev işte daha ne
senin kadar doğal olamaz
Güzel senaryo, tuttum bu çifti 😂😂😂
Trabzon burası normal değil mi
Uyandırıp söyleseydin bari en azından :)
Kardeşini de satıyor galiba
Umarım evin satıldığından kardeşin haberin vardır
Bu en masumu ilan sayfalarında neler ahah
Alıyorum bu evi neresini imzalıyoruz
Çocukta içinde herhalde olur olur severiz 🤣🤣
adamı da veriyorlardır belki sdfsdf
Çivisi çıktı her yanın
kardeşinide satiyormuş demekki
Çok iyi👍😂
Şaka herhalde
Bu gözler mutfakta klozet gördü
Yani böyle evi ilana veren..