Güncellemeler
+1 yıl
Gratis gezegeninizle alakalı bir öneride olabilir 🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer DoyamadımAma sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Fotoğraflı yastık, fotoğraf baskılı kupa. Çiçeksepetinde çok güzel ve anlamlı hediyeler var kız arkadaşının zevkine uygun olanları bilirsin zaten en güzeli oradan fikir edinmek bence.
Baktım oraya ama çok ikna edici şeyler bulamadım. Sevgiline En son yaptığın hediye nasıldı kopya çekebilirim birazcık 🙄
Boğazını seven biriyse gayet o klişeyi sever. Kaç yıllık ilişki bu
3 yıl oldu ve beslenmesine dikkat ediyor 🤦🏻♂️
Beslenmesine dikkat ediyor dediğine göre bir beslenme türü olmalı nasıl besleniyor sakındığı şeyler var mı
Şekeri , meyve dışında tüketmez. çayı şekersiz içer. Yemeğini yavaş yer. Ve her yemekte bir bardak su içer. Daha çok otçul takılır 🙈 brokoli ve karnabaharı çok sever. Bir de sabahları yulaf ve light süt yanında da bebe bisküvisiyle cocopops yer 🤦🏻♂️
Anladığım kadarıyla şekeri bırakmış kendi çapında ve vegan gibi duruyor. Beslenme türüne yönelik yiyeceklerle bir sepet yapabilirsin.
Manavın yolu göründü desene. Hediye kutusundan vazgeçtik manav sepeti hazırlayacaz 😂😂😂😂
Keşke bana da yapan olsa. Özellikle yabancı meyveler güzel olurdu. Mango ananas hindistan cevizi papaya yıldız meyvesi adını bilmediğim bir kaç şey daha var özellikle büyük marketlerde satılıyor metro toptancı markette felan. Araya mandalina elma köy bol görünsün 😂😂😂😂
Sanada yapalım. birer kilo fazla alırız ne olacak 😅 😅 toptancı bulalım gerisi kolay 😂
Teşekkür ederim 😊 ben özel olarak kast ettim 😂
Özel sonuçta ben hazırlayacam 😂
Bunu sevgiline söyle bak napiyor sana
Bişey demez ki kıskanç değildir 😌
Hmm beklerim 👍
Orkid
Parfüm
İç çamaşırı
Oje
Tarak
Ayakkabı
Çanta
Orkid alırsam heralde kafama fırlatır 🙄
Ne alaka o da bir ihtiyaç bana alinsan mutlu olurdum ince düşünmüs diye
ya da kafamı yarıp sonra orkidle kanı durdurmaya çalışır 😒
Bana erkek arkadaşım almıştı mutlu olmuştum özel ihtiyaçlarımızı dahi düşünüyor diye
Gerçekten alıyım mı ters tepmesin sonra 🙄
Bilmiyorum sevgilin ne tepki verir her kadın aynı değil sonuçta sen tanırsın kız arkadaşını tepkisini de bilirsin az cok
İç çamaşırı olabilir. Önerebileceğin marka ya da model var mı?
Orkid felan biraz tuhaf olabilir 🤦🏻♂️