Alışveriş & Hediyeler Sizce kız arkadaşa doğum gününde hangi çiçek gönderilmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben kokusu ve güzelliği açısından zambak çiçeği diye düşünüyorum anlamı da çok güzel sizce hangi çiçek tercih edilmeli? Sizce kız arkadaşa doğum gününde hangi çiçek gönderilmeli? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Bearcan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Regl günlerinde de çikolata ve sıcak su torbası al bari. Sonra da Bergen izletip kendi cinsiyetine küfür ettir.😂 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence gönderilebilir, hele ki benim gibi çiçekleri çok seviyorsa en güzel hediye olur.Erkek arkadaşım bana orkide almıştı, mutlu olmuştum. 1 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ay anam çok hoş laaağnn ne düşünceli erkek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Regl günlerinde de çikolata ve sıcak su torbası al bari. Sonra da Bergen izletip kendi cinsiyetine küfür ettir.😂
Bence gönderilebilir, hele ki benim gibi çiçekleri çok seviyorsa en güzel hediye olur.
Erkek arkadaşım bana orkide almıştı, mutlu olmuştum.
Orkide veya papatya
Ay anam çok hoş laaağnn ne düşünceli erkek
Ya hala göndermedin mi kaç gün geçti