Torex marka ayakkabı aldım 1.5 ayda yırtıldı gittim 0 ayakkabı İle değiştirirler Oda 3. Ay yırtıldı Dedim baska marka alacam Kinetik aldım oda rahatlık yok Ayaklar feci şekilde kokutuyor torex asla koku olmazdı ama bu kinetix ayakkabı kokuyor
Ben floya üretilen ayakkabıların alt kalite olduğunu düşünüyorum. Yani ayni marka ayni model ayakkabı flodada var ama oradakine özel düşük kalite üretiyorlar gibi geldi bana.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen flo Yu neyle kıyasladın anlamadım 😂 ama ben mesela 200& almıştım torex marka baska çağacaksa Jaguar 250₺ di bilmiyorum bir daha bu kinetikler eskirse Jaguar neyeyecrpim olmustur 450-500₺
Aslında ben lüx pahalı ayakkabılara karşıydım ama torex kokutmadığı icin marka ayakkabı bakıyorum meslea 400₺ ayakkabı alsan 3 yil giyebilirsin deşeler 400₺ 3 yil
Salı pazarından 100₺ ye 4 tane ayakkabı alsan her birini 6 ay gitsen 400₺ yine aynı hesap 6 ay giy at çöpe salı pazarı daha mantıklı bir de içlerine ben 15 ₺ tabanlık alıyorum bu filodan aldıklarımada koydum tabanlık yumuşacık oluyor tabanlıya eskisinin üstüne koy ayakkabıcılar eskiyi cikarıp yemini koyarlar ama normal tabanlık üstüne koy yumusak tabanlık süper rahatlık oluyor
Şimdi böyle desene anladım Nike kendi magazadında kaliteli satılıyor flo ise ucuz olması icin kalitesiz malzemeden yapılmış aynı ürünü satıyor yan sanayi gibi olabilir tören ayakkabı 1.5 ayda yırtıldığına göre haklısın
Sendeki ayak değil o zaman. En kaliteli diyebileceğin markaları bile 1 ayda harcayan biri olarak Torex'inkileri kolayca harcayamıyorum. Keza koku yapmama ve konfor konusunda Torex cidden iyi. Bu arada Torex ve Kinetix'in sahibi aynı zaten.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Flo isini birakmak yerine sen baska yerden ayakkabi alabilirsin. Ucuz malin gideri o kadar paran kadar konus
Orada herkesin butcesine gore kalite vr. Adidas nike lumberjack sen butcene gore paranin yettigi icin knitex ya da dusuk kaliteli ayakkabi almissin. Butcen den dolayi markayi hedef alman. Gayet dogal. Kaliteyi ucuza alamassin
Bilmiyorum arkadaş torex önerdi ona aldım 2 tane koku yok ama hemen eskiyor bende dedim baska marka alayım dorğu ucuz sectim 2. De ama torex de paraya bakmadım neyse alacaktım ama minetşx törenden de pahalıydı aldım neyse bi daha baska magazadan alacsm birde oralara deneyeceğim