Arkadaşlar sevgilim almış hediye güzel mi sizce? Bu tarz ayakkabılar kaba geliyor bana. Bir de A101 den almış markası Adidas ama herkes anlar mı A101 den alındığını kldksndkd Oda biraz dağınık çok şey yapmayın
ya hayatım insanların neyi anlayıp anlamadığından kime ne rahatsa hoşuna gittiyse problem değil
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya iyi ki bi sordum A101 olduğu anlaşılır mı diye oraya taktınız. Kanka asıl merak ettiğim zaten güzel duruyor mu ben çok giymedim de böyle kaba ayakkabılar o yüzden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üstünde A101 yazmıyor sonuçta nerden anlayabilirler ki? Çok güzel bir ayakkabı, çok yakışmış ayağına. Güle güle giy.
Teşekkür ederiiiim
ya hayatım insanların neyi anlayıp anlamadığından kime ne rahatsa hoşuna gittiyse problem değil
Ya iyi ki bi sordum A101 olduğu anlaşılır mı diye oraya taktınız. Kanka asıl merak ettiğim zaten güzel duruyor mu ben çok giymedim de böyle kaba ayakkabılar o yüzden
canım benim sen beğendin mi ayakkabıyı?
Bilemedim işte çok değil
Ne farkeder A101 ya da başka bir yer? Ne kadar etiketçi, kalbi kötü insanlarsınız.
Kanka sordum sadece anlarlar mı diye
36.5 ayaklar 😅
Yooo
Kaç gız
Çok kaba
Öyle deme ama ya
Zaten onu sıkıntı ediyom
Ayağını olduğundan büyük gösteriyor bu tarz ayakkabılar havalı tabi ama kadınlarda ayak ufak olmalı asdfg
Çok da büyük değil aslında 37 numara
Bu arada olay marka vs değil ayakkabı havalı bence gayette gri bir eşofman altı ile harika kombinlenir :D
Teşekkür ederim bence de eşofmanla iyi gider
Şirin çoraplar ile de gidebilir! ayakkabı güzel rahat ol :D