Vazgeçmeyin bence 60 ya dayanıcak fiyatı. Birde ürün ayırma kısmı var onlineda apple store da takip ederseniz stoklar arada güncelleniyor mağazadan rezerve edip alıyorsunuz tabii sadece İstanbuldaki kendi mağazalarında geçerli. Özellikle 14 pro sık sık yenileniyor
Attığınız linkte de pro max seçilmiyor pro seçiliyor. Ankara 'da yaşıyorum ama istanbuldan da alabilirim sorun yokta. Dediğim gibi pro max stokta hiç yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birincisi güzel
Stokta yok ki nasıl alacaksın bugün 15 tane yere gittim ya yeni yıl fiyatını giydirmişler ya da stokta yok çekiyorlar.
Onlinedan alacağım apple store
1 ay sonraya veriyorlar. O yüzden vazgeçtim ben.
Vazgeçmeyin bence 60 ya dayanıcak fiyatı. Birde ürün ayırma kısmı var onlineda apple store da takip ederseniz stoklar arada güncelleniyor mağazadan rezerve edip alıyorsunuz tabii sadece İstanbuldaki kendi mağazalarında geçerli. Özellikle 14 pro sık sık yenileniyor
Sabahtan beri bakıyorum teslimat 2 Şubat diyor. 60'a kadar çıkmaz heralde ya bilmiyorum ama
Yanlış kısma bakıyorsunu büyük ihtimalle İstanbul'da yaşıyorsanız link atıcam stok kontrol edip rezerve edin mağazadan alın
reserve-prime.apple.com/.../availability?iUP=N
Attığınız linkte de pro max seçilmiyor pro seçiliyor. Ankara 'da yaşıyorum ama istanbuldan da alabilirim sorun yokta. Dediğim gibi pro max stokta hiç yok
Düzenli kontrol ederseniz geliyor ama baya psikopat gibi takip etmeniz gerekiyor 😅
Sabahtan beri takip ediyorum psikopat gibi 4-5 adet alacağım yakalayabilirsem.
Silver bulabilirsin ancak mor zor.
Mor aldım 🙃
ne zaman aldın.
B daha güzel gibi
Mor olan😍
B şıkkı