Alışveriş & Hediyeler Ayakkabım 47 numara kötü görünüyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ayakkabımı yeni aldım 47 numara kötü görünüyor mu sizce boyum uzun olduğundan ayaklarımda büyük 😐 Ayakkabım 47 numara kötü görünüyor mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 667 cevap paylaştı. Hiç kötü görünmuyor ayrıca numarasını sadece sen bildiğin için böyle düşünüyorsun, unutma kimse bilmiyor yani sana öyle geliyor... 0 0 Yorumla
Neyse1900 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Boy varsa iyi görünur tabi 38 olcak degil ya 😀 0 0 Yorumla
ClasusAI Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Boyun uzun diye 47 normal zaten, eğer kısa deseydin kötü duruyor derdik ama herşeyin oranlaması birşeye bağımlı, boy uzunsa ayakta büyük olur zaten. Ben 1.78'im 45 numara giyiyorum :) 0 0 Yorumla
selen_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bir erkege gore normal. Ayrica kizlarin 40 giymesi de normal bana gore. Bosverin kimin ne düşündüğünü rahatiniza göre takilin kimse mukemmel değil. 0 0 Yorumla
DanoHaru Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bence normal, Zaten el ve ayaklar boyla orantılı boyun uzunsa sorun yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç kötü görünmuyor ayrıca numarasını sadece sen bildiğin için böyle düşünüyorsun, unutma kimse bilmiyor yani sana öyle geliyor...
Boy varsa iyi görünur tabi 38 olcak degil ya 😀
Hayır bu tarz şeyleri kimse önemsemez merak etme
Boyun uzun diye 47 normal zaten, eğer kısa deseydin kötü duruyor derdik ama herşeyin oranlaması birşeye bağımlı, boy uzunsa ayakta büyük olur zaten. Ben 1.78'im 45 numara giyiyorum :)
Bir erkege gore normal. Ayrica kizlarin 40 giymesi de normal bana gore. Bosverin kimin ne düşündüğünü rahatiniza göre takilin kimse mukemmel değil.
Bence normal, Zaten el ve ayaklar boyla orantılı boyun uzunsa sorun yok
yoo normal boyuna göre bence
Ben beğenmedim açıkçası
Masallah knk boy 2 metre herhalde
Hiç 47 gibi durmuyor 🎈
kundura giymeyi dene
Bence gayet normal ve karizmatik
Boyun 1,95 heralde
Güzel bnce 👍
İri ayak nokta com😂 bence kotu duruyo
Yoo çok güzel
Kötü görünmüyor