Kollarındaki püskülleri sevmedim sallanıp durur kafayı yedirtir ben biraz detaycıyımdır. Kendim giymesem bile ayar olurum
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sanırım püskülü sevmeyen çıktı birkaç kişi daha nedense ben çok sevdim Sanırım Aslan burcu olmamdan kaynaklı illa bir detay seviyorum hoşuma gidiyor belki püskül olmasaydı dikkatimi çekmezdi🙂
Sadece püskülde değil bu anladığım kadarıyla örme bir ürün örme ürünler bir kaç yıkamadan sonra kendini bırakıyor hele yanlış derecede yıkarsan yakası sarkar kollar uzar filan ayrıca üsütündeki motif te bir garip rengi güzel ama açık renk de çabuk kirlenir bilememdim genellikle insanlara moral veririmde buna pek olumlu bakamadım eksisi çok
Öyle değişik değişik bir kaç model daha almayı düşünüyorum renk renk model model birbirinden farklı güzel durur bir jean ile…zamanla her şey eskiyor zaten
Diyorsun burada çoğu kişi beğendi ama kardeşim güzel değil sanki halı gibi yere at öyle dedi onun zevki değil tabi bu bir şey diyemem ama zevk işte alacağım ☺️
Yapacak bir şey yok her şey pahalı zaten o yüzden aaa bu ne kadar da pahalı değilde bence pahalı değil zate her şey pahalı dönemindeyiz…yorumun için sorun değil zaten her türlü görüşe açığım zaten sağol 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kollarındaki püskülleri sevmedim sallanıp durur kafayı yedirtir ben biraz detaycıyımdır. Kendim giymesem bile ayar olurum
Sanırım püskülü sevmeyen çıktı birkaç kişi daha nedense ben çok sevdim Sanırım Aslan burcu olmamdan kaynaklı illa bir detay seviyorum hoşuma gidiyor belki püskül olmasaydı dikkatimi çekmezdi🙂
Sadece püskülde değil bu anladığım kadarıyla örme bir ürün örme ürünler bir kaç yıkamadan sonra kendini bırakıyor hele yanlış derecede yıkarsan yakası sarkar kollar uzar filan ayrıca üsütündeki motif te bir garip rengi güzel ama açık renk de çabuk kirlenir bilememdim genellikle insanlara moral veririmde buna pek olumlu bakamadım eksisi çok
Öyle değişik değişik bir kaç model daha almayı düşünüyorum renk renk model model birbirinden farklı güzel durur bir jean ile…zamanla her şey eskiyor zaten
Aman kız koy gözüne be valla bir müjde daha gelmeden bende geliyom iki tanede ben alım dur sen :)
Anlamadım ki😄
Yavrum kuzum devletlü padişahımız arada bir çıkıp müjde verince çarşı pazar fiyatları beşe katlanıyor yia onu dedim ironi yaptım iroiyide bilmiyorum dersen almıyom kazak filan vazgeçtim :)
Anladım 😄
Cok güzelde400 tl nedirya ipi alp daglarındami yapıldı bunu yapanlar 4 gece uyumadılarmı niye bukadar paglı
Ne ucuz ki pahalı deme lüksümüz yok
Dogru her şey pagli hele birsey güzelse sanki dünyada 1 tane varmiş gibi pagli
Aynen öyle güzel özetledin 👌
Hersey pahali 400 cokta gelmiyor aslinda boyle cok salas seyleri sevemiyorum
400 banada çok gelmedi her şey zaten öyle pahalı ki
Tshirdler bile 200 300. Ozellikle spor kiyafetler montlar uctu
Püskül olmasaymış iyiymiş
Ama en çok da püskülü sevdim ben
Zevkler ve renkler diyorum
Yakıştığı sürece göze çarpmaz bence
Omuz detayı pek hoş değil bence
Püskül detayımı?
Evett
Bende özellikle bir bu sevdim😄
😅 eğer istersen beraber kazaklara bakabiliriz
Çok iyi görünmüyor. Fiyat olarak da çok pahalı, daha iyi görünen bir kazaktan iki tane alabilirsin.
güzel fiyatlar da maalesef günümüz koşulları
Çok güzel
Sağol 🤗
İyi kazak
Bencede☺️
Güzel bir bayana çok yakışır
Diyorsun burada çoğu kişi beğendi ama kardeşim güzel değil sanki halı gibi yere at öyle dedi onun zevki değil tabi bu bir şey diyemem ama zevk işte alacağım ☺️
Al al dediğin gibi taşıyacak güzel biriysen harika olur
Güzel olduğumu düşünenler var ama bana samimi gelmiyor aldığımı yakıştırıyorum kendime tabi taşıyorum boy 1.68
Havali da olsan güzelsin muhtemelen
30 tl bile olsa ben almazdim 400 lira vermem
Zevk meselesi ne yapalım
Yani kusura bakma zevkine bir sey soylemek istemedim aslindaa ofkem 400 liraya... fiyati duyunca biraz costum😕😅
Yapacak bir şey yok her şey pahalı zaten o yüzden aaa bu ne kadar da pahalı değilde bence pahalı değil zate her şey pahalı dönemindeyiz…yorumun için sorun değil zaten her türlü görüşe açığım zaten sağol 🤗
O da dogru... neyse iyi geceler
İyi geceler
Hoş ama ben bedava verseler giymem
fena değil güzel. aldınmı alacanmı
Al bence güzel
Sağol
Normal
güzel de 400 e değmez ya
Yakışır sana
Guzel
normal
Güzel.