En son ne satın aldın?

Taş aldım 😆 küçücük bir taş. Içinde güç patlaması var. Çocuk boyamış bunu, çiçek açılıyor. Şu dünyada küçüçük taş parçası bile satılabiliyor. Taş kullanıyor. Herşeyin bir yeri ve zamanı olduğu gibi.

Taşı aldım, ofiste birbirimize taş attık 😆 meteor da çizmiş çocuk. Beni çağırdıklarında, arkadaşıma taşı veriyor. 5 dk senden almaya geleceğim diyordum. Arkadaşıma bir sebep verince, asıl işimle daha rahat uğraşıyorum. Çay içiyorum 😆 rahatsız Etmeyin işte. Bu taş çok işime yaradı. ✌️😋

Burada bir çok insan garibanlıktan, ne alması gerektiğinden bahsediyor, önce davranışlarına bir bak. Ne giyiyorsun. Kimsin... Şu KS de bile kendi olduğu için kendi alanlarından insanlarla, trilyonlar kazanılıyor. KS kazanıyor. KS' deki insanlarda kazanır isterse, mevzu kimsin. Şu insanların paraya takması komiğime gidiyor. Hiç bir şey bir anda olmaz. Rüzgar bir anda yön değiştirmez. Doğanın kanunu var. Ama bir şeye hızlıca ulaşabilir, insan. Düşük bir ihtimal sıfır demek değildir.

Sevdiğiniz hanım, Adam , canlılar , kendinize, sevgiyle bakın, herşeyi yapamıyacaksın ya da herkesle iletişim kurmana gerek yok. Şeçme özgürlüğüm var , sen de kullan. Bu aralar 3 top çeviriyorum. Hokkabazlık, sihirbazlık hareketlerine merak saldım. Biraz eğleniyorum.

En son ne satın aldın?
En son ne satın aldın?