Teslimat no veya gönderi no ile paketin içeriğine ulaşabilir ler mi
AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Gizlilik esası var öyle bir şey olursa şikayet edebilirsin ki bilgi verilmiyor diye biliyorum. Rahatşıkla özel ı etlerini alabilirsin
Galiba görmelerini istemeddigin özel birşeyler alacaksın hayırdır yılbaşına mı özel
Yok reis gönül rahatlığıyla satın al dildoyu ahaha
Haykirdim
Yüzünü guldurduysem ne mutlu 😀 iyi eğlenceler
Valla hiç güleceğim yoktu 😂
Haha iyi olmuş o zaman ya sevindimm ☺️
İyi eğlenceler kardeş hehe
Eyvallah bremin ahaha
😃
Ama bisey itiraf edeyim ürün neydi be merak ettim 😀
Fantezi camasir
Enisteye saygilar geceleriniz şen olsun 😀 ki baya da şen demek ki
Ahaha yok bee satmak için almıştım birkaç kez trend yoldan. Pekk kendi kargo firması bilebilirmi pakette ne var acaba
Reis bu milletten niye cekiniyorsun ya ben bu milletten cekinmeyi utanmayi seneler önce saldım 😀 bunlardan niye utanayim ya bırak biliyorsa da bilsin cok çok kudurur
Niye cekinmiim çamaşırı görsen sende cekinirsin aw
Merak ettim seri link at ahaha
Ya kanka g tubasi açık işte muhajha
Anladim. Zannetmiyorum sadece mesela diyelim ki aldığın firmanin kendi kisisel paketcisi varsa hani. Diyelim dürüm sipariş ettin orada firma kendisi getiriyor ya o tarz firmalar bilebilir. Yoksa öyle trendyol falan büyük firmalarda kimse bilmez yani
Hayrola gizli uranyum mu alıyorsun. Görse ne görecek
gizli kargo değilse zaten dışında ne olduğ yazar ya da paket patladı diyerek açıp geri bantlayabilir
Bunlar dışında ulaşamaz öyle mi
yani büyük ihtimalle
Hayr ulaşamazlar tbiki
Biri se. ksshoptan bise almis gibi 😄
İlla cinsel dusunuyosunuzda nebileyim iç çamaşırı aldım mesela ama bilinmesini istemem kargo calisanlari tarafından
Kanka ilk akla gelen cinsel bisey oluyor 😅olabilir canim alabilirsinde , kimene. Peki ic cqmasiri absurt biseymi normal bisey degil internetten aldigina gore
Ped aldığın için utanma
Hayır ulaşamazlar.
Hayırrrrr