Yani eğer zevklerin için bu parayı vereceksen niye verilmesin ben şahsen ihtiyacım olmayan şeye para vermiyorum sadece ihtiyacım olduğuna inandığım şeylere harcıyorum eskiden böyle değildim ama bu aralar böyle düşünüyorum malum ekonomik sıkıntılar da var
Bu taşlara 800 lira verme. Fakat her çeşit taştan imal edilmiş takılar var. Sırayla tek tek onlardan al. Bazisini 100 liraya bazisini 2-3 bin liraya alırsın ama güzel bir kolleksiyon ve değerli bir grup takıların olur.
Ametisti sırf görünüşünden dolayı severim. Onun dışında herhangi bir taşın doğaüstü etkisinin olduğunu düşünmüyorum. Bu senin taşa bir anlam yükleyip yüklememene bağlı olan bir durum. Mesela ben canım sıkkınsa, pop şarkılar dinlerim ve modum düzelir. Çünkü bana anımsattığı olumlu bir şeyle özdeşleştirdim onu. Yoksa taşın, şiirin, şarkının gücü yok tabii ki. Boşuna para verip alma.
Ben veririm ama taşların enerjisi varmış oymuş buymuş bunlara inanmıyorum. Taşların yapısı oluşumu şekilleri renkleri ve fiziksel yapısı kısaca bilime ve görselliğe ait olan kısımları için bırak 800 10000 tl olsa yine veririm ama param yok
Taşın enerjisi var mı bilemiyorum sanki çok para kişinin bütçesi ile alakalı bir durum tabi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Silahlara ilgim var Airsoft silah koleksiyonu yapmayı duşunuyorum eğer taşlarla ilgilenip bakım yapıp stres atmak istiyorsan al bence boş ver sen yorumlardakini
Bu taslara inananlari nedense hic ciddiye alamiyorum yok kaplan gozu yok enerjiyi yukseltiyor yok eve huzur getiriyor Allah rizasi icin birkain bu isleri ya emin onunda sahte olanlari var 20-40 tl onlari al illa alacaksan degmez o paraya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben veremem çünkü maddi durumum iyi değil senin maddi durumun iyise verebilirsin sonuçta ilgi alanınmış