sheloveayakkabi_ herkese bildirim olsun! Bu İnstagram adresi dolandırıcı! Sitelerinden kapıda ödemeli sipariş oluşturmamla öğrenmem arasında 5 dakika bir zaman var girdim ve hemen iptal ettim siparişi iptal etmiş olmama rağmen ürünü kargoya vermişler kapıda ödemeli telefonları kapalı instagramdan yazıyorum cevap yok Wp yazıyorum en son biri yazdı kapınıza gelirse almayın diye o kadar. Ben şimdi bu 270 TL ürünü almazsam hakkımda yasal işlem yapabilirler mi? Ya ben böyle bir batak görmedim firmanın adı yok, telefon numarası kapalı cevap verilmiyor mail adresleri var yazıyorum cevap yok. Çaresiz kaldım bir şey yapabilirler mi almadım diye internette gördüm icra takibi falan başlatıyorlarmış ☹️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
nası bi yasal işlem yapacaklarki mantiken aranızda sözleşme var mı bişey imzaladın mı onayladın mı bi mal veya hizmet te almadın
Ne sözleşmesi email adresime bi fatura kesme bir şey hiçbir şey gönderilmemiş. Telefonuma gelen kargo takip mesajı bile numarasız kargotakip diye bir mesaj. Sitelerine üye olarak da almadım TC kimlik numaramı da vermedim. Siparişi iptal etmeme rağmen kargoya vermiş kendileri daha sonrasında almayınca hakkınızda icra takibi başlatılacak falan tarzda tehditt mesajları atıyorlarmış. Bir şey yapabilirler mi diye sormak istedim
yapamazlar korkma alma direk geri dönsün
Sitelerinde şeffaf kargo diyorlar eminim ki yarın ürün şeffaf kargoda gelmeyecek bende sebep olarak bunu belirtip geri çevireceğim kargoyu her durumda ben haklıyım zaten Google kadar düşmüş dolandırıcı oldukları
la yok be yawrum bişey belirtmene gerek yok vazgeçtim almıyom alla alal zorla bir şey satmak diye birşeymi var
ya sene 2023 olacak hala instagramdan alışveriş mi yapıyorsunuz her türlü dolandırıcı var orada. :)
Valla söylediğim sayfaya bi git bak istersen bağlantılı internet siteleri ve telefon numaraları var nasıl ki ünlülerin verdiği linklerden alışveriş yapıyoruz bu da öyle İnstagram dm üzerinden bi alışveriş değil internet siteleri var. İptal etmeme rağmen ürünü kargoya vermişler şimdi de ürün gelirse kapıdan almayın diye mesaj atmışlar
Kapıdan geri gonder istemedigini belirt cayma hakkin var direkt almazsan dava acabilirler
Hem cayma hakkım var hemde almazsam nasıl dava açabiliyor dolandırıcılar dava açacak kadar parası varsa o zaman yazdığım mesajlara iptal edildi kapınıza gelirse eğer almayın diye mesaj yazmayı biliyorlar hem cayma hakkım var hem nasıl dava açabiliyorlar
Bende boyle bi durumla karsilastim kargoyu almayinca yani kargcuya iade etmek istiyorum demezsen urun kargoda bekledi zarar gordu deyip senin aleyhine dava acabilirler iade talebi olustur ya da kargocuya soyle sana belge versin basini agritabilirler
Ne alakası var ürün elime gelmemiş ben ellemeden geri göndermişim kargoda başına bir şey geldiğinde ne diye sorumlusu ben oluyorum kargo şirketi dikkat etseydi bunu normal bi şeyde de düşünelim trendyoldan bir şey aldın diyelim kırık geldi bu satıcının suçu değil kargo kırmış? Çok saçma geldi yazdığınız ayrıca elimde defalarca teyit ettirilmiş kapınıza gelirse ürünü almayın bize geri gönderin mesajları var firmanın bu durumda olacak hiçbir şey benim sorumluluğumda değil ayrıca içinde ayakkabı olduğunu falan zannetmiyorum ya salatalık vardır ya da soğan dolandırıcı diyorum kardeşim
Kapıda ödemeliyse gönder gitsin
Kapıda ödemeli ürün bir şey olmaz değil mi ya 😥
Yok be nolcak. Hatalı sipariş verdim de gönder
Sonradan icra takibi falan yapıyorlarmış öyle okudum inşallah sorun olmaz
Yok be ne takibi saçmalama
Almama hakkın var.
Biliyom almama hakkım olduğunu ama daha sonrasında tehdit mesajları atıyorlarmış icra takibi başlatacağız hakkınızda diye
Engelle
Valla o kadar rahat olamıyorum ben
Olmaz