Alışveriş & Hediyeler İnternetten alışveriş yapamıyorum nasıl yaparım? Zeynepnurdndj Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben internetten sipariş vercem ama bu yaşı çıkıyorum yapmam lazım Güncellemeler+1 yıl Hesap bloke olmuş o yuzdenmiş Güncellemeler+1 yıl Şifre değiştirdim tekrar ama hatla yapamıyorum İnternetten alışveriş yapamıyorum nasıl yaparım? Cevapla Alışveriş Soruları İnternet Soruları Sipariş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hangı bankayı kullanıyorsan uygulaması üzerinden ‘ online alışveriş izin ver ‘ secenegını seçmelisin 0 5 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Seçili ziraat bankası Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Bir kaç defa sipariş de verdik ama neden böyle oldu anlamadık Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bankayı araman en sağlıklı yöntem olur o halde Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Tm teşekkür ederim Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Rica ederim Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. yazıyo işte orada kart bilgilerini kontrol et diye kartın internete kapalı olabilir limit yetersiz olabilir yanlış girmiş olabilirsin 0 0 Yorumla
hökelek Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Gel al noktası yaptıysan Böyle hata verir adrese teslim gir öyle dene 0 16 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Öyle adrese geliyordu hep Yorumla hökelek +1 yıl Bende yaşadım aynı sorunu gel al yapmıştım adres olunca düzeldi banka da sorun yok emin ol Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Hesap bloke olmuş Yorumla hökelek +1 yıl Hangi hesap Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Ziraat Yorumla hökelek +1 yıl Ziraat kart mi mobil banka mi bloke oldu Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Mobil Banka kartı Yorumla hökelek +1 yıl Bankamatik ten açtırmalısın ya da müşteri temcilsici Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Aradım ziraatı bloke olduğu için işlem yapılmadığını söylediler 🙄 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Hafta içi mecbur gideceğiz ziraat i Yorumla hökelek +1 yıl Mobil bankaya giremiyorsan eğer çözüm basit ama kart bloke etmeyi nasıl becerdin bilmiyorum Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Bende bilmiyorum nasıl olduğunu mobile giriyorum ama bilemiyorum ya Yorumla hökelek +1 yıl İyide kart bloke olsa da işlem yaparsın Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Ayn anlamadım gitti Yorumla hökelek +1 yıl Bir başka karta parayı at dene Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Başka kartımız yok ki babamın var o da bu kartın olduğunu bilmiyor Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl kullandığınız kart banka kartı mı? kredi kartı mı? 0 8 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Banka Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl hesabınızda ödeme yapmak istediğiniz kadar meblağ var mı? Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Evet var Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl banka kartı olduğu için sorun olabilir. bazı siteler banka kartıyla ödeme almayı reddediyor. kredi kartı kullanmayı deneyin. Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Ama banka kartı ile daha önce sipariş etmiştim olmuştu Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl kartınızın internetten alışveriş limiti gibi bir kısıtlaması olabilir. banka müşteri hizmetleriyle iletişim kurun. Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Tm teşekkür ederim Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl rica ederim. acil şifalar dilerim. Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 345 cevap paylaştı. Bankanızı tekrar arayın banka kaynaklı 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl hesabında para yoktur 0 4 Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Var 500 küsür para var Yorumla keremkayar +1 yıl ozaman bankayı aramalısın belki banka tarafında bi sorun vardır Yorumla Zeynepnurdndj +1 yıl Tm arayım teşekkür Yorumla keremkayar +1 yıl rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hangı bankayı kullanıyorsan uygulaması üzerinden ‘ online alışveriş izin ver ‘ secenegını seçmelisin
Seçili ziraat bankası
Bir kaç defa sipariş de verdik ama neden böyle oldu anlamadık
Bankayı araman en sağlıklı yöntem olur o halde
Tm teşekkür ederim
Rica ederim
yazıyo işte orada kart bilgilerini kontrol et diye kartın internete kapalı olabilir limit yetersiz olabilir yanlış girmiş olabilirsin
Gel al noktası yaptıysan Böyle hata verir adrese teslim gir öyle dene
Öyle adrese geliyordu hep
Bende yaşadım aynı sorunu gel al yapmıştım adres olunca düzeldi banka da sorun yok emin ol
Hesap bloke olmuş
Hangi hesap
Ziraat
Ziraat kart mi mobil banka mi bloke oldu
Mobil Banka kartı
Bankamatik ten açtırmalısın ya da müşteri temcilsici
Aradım ziraatı bloke olduğu için işlem yapılmadığını söylediler 🙄
Hafta içi mecbur gideceğiz ziraat i
Mobil bankaya giremiyorsan eğer çözüm basit ama kart bloke etmeyi nasıl becerdin bilmiyorum
Bende bilmiyorum nasıl olduğunu mobile giriyorum ama bilemiyorum ya
İyide kart bloke olsa da işlem yaparsın
Ayn anlamadım gitti
Bir başka karta parayı at dene
Başka kartımız yok ki babamın var o da bu kartın olduğunu bilmiyor
kullandığınız kart banka kartı mı? kredi kartı mı?
Banka
hesabınızda ödeme yapmak istediğiniz kadar meblağ var mı?
Evet var
banka kartı olduğu için sorun olabilir. bazı siteler banka kartıyla ödeme almayı reddediyor. kredi kartı kullanmayı deneyin.
Ama banka kartı ile daha önce sipariş etmiştim olmuştu
kartınızın internetten alışveriş limiti gibi bir kısıtlaması olabilir. banka müşteri hizmetleriyle iletişim kurun.
Tm teşekkür ederim
rica ederim. acil şifalar dilerim.
Bankanızı tekrar arayın banka kaynaklı
hesabında para yoktur
Var 500 küsür para var
ozaman bankayı aramalısın belki banka tarafında bi sorun vardır
Tm arayım teşekkür
rica ederim
üye ol biindik sitelere
Mail order a açtır